Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D sluttede af med sejr

Tom Kristensen, udgivet d. 11. april, 2016

U18 Drenge Liga:  Ikast – Skanderborg Håndbold  25-30 (16-13)

Fortjent Skanderborg-sejr mod Ikast

Sæsonens sidste kamp var uden betydning for placeringen i tabellen, hvor Ikast allerede var kvalificeret til DM-semifinalerne, mens Skanderborg sluttede sidst i Ligaen. Skanderborg havde efter sidste weekends nedsmeltning mod Kolding en del at bevise, og det fik man gjort med en god indsats og sejr i sidste runde.

Ikast har virkelig fået meget ud af materialet, og viste fra start af første halvleg, at det ikke var tilfældigt, at man ligger, hvor man gør. Med tempo og varieret spil fik hjemmeholdet hurtigt bragt sig foran med 5-3 efter 10 minutter, hvor Skanderborg spillede for langsomt til at udgøre en reel trussel. Midt i halvlegen kom Skanderborg med igen, men desværre var denne opblussen kortvarig. Ikast satte sig på resten af første halvleg godt sekunderet af nogle halvsløje Skanderborg-afslutninger, og kunne gå til halvleg med en 3-måls føring.

Fra 2.halvlegs start viste Skanderborg sig fra en hel ny og friskere side, hvor man med god bredde i spillet især fik sat begge fløje godt op. Det varede dog et stykke tid inden man fik indhentet hjemmeholdet, fordi Ikast i særdeleshed var dygtige og parate til at vinde alle returbolde efter uheldige afslutninger i halvlegen første 10 minutter. Det kontinuerligt gode spil af udeholdet nedbrød dog stille og roligt Ikast over tid, og i en periode på 15 minutter scorede Ikast kun 3 mål, hvilket gav en 23-27 føring til Skanderborg 5 minutter før tid. Afslutningen blev ikke spændende; dertil var Skanderborg for gode på dagen, og 5-måls sejren var absolut fortjent.

Dermed sluttede sæsonen; men 6.pladsen var formentlig ikke i tråd med trænere og lederes målsætning spillermaterialet og træningsmængden taget i betragtning. Trods resultaterne har spillerne fungeret godt indbyrdes i hele sæsonen, og de mange kommende senior-spillere vil givetvis fremover se tilbage til Skanderborg-tidens gode kammeratskab.

Stillinger undervejs:

1-2, 5-3, 7-7, 10-10, 12-10, 16-13, 18-15, 20-18, 21-22, 23-25, 23-27, 25-30.

Målscorer:

Mathias Ruff 7, Simon Hedehus 6, Rasmus Meyer 6, Jesper Redlefsen 5, Nicolai Husum 4, Jacob Jessen 2

u18 drenge

Website Security Test