Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne til DM

Tom Kristensen, udgivet d. 3. april, 2016

U18 Piger Liga: Skanderborg Håndbold – SK Århus 30-25 (18-10)

Klar til DM

Kravet var et enkelt point her i næstsidste spillerunde for at U18 pigerne var sikret DM deltagelse. Et point der aldring kom i fare fredag aften i Morten Børup hallen. Pigerne var på dagen klart bedre end udeholdet fra SK Århus. En smal trup uden Edita Nukovic, der var bortrejst med skolen, stillede til kamp med kun 2 udskiftere, men det skulle hurtigt vise sig at være nok. De grønne bragte sig med rekordfart foran med 5-0, og så var spændingen næsten ovre for den dag. Hele første halvleg formåede hjemmeholdet at øge føringen til en 8 mål afstand ved pausen. Stærkt forsvarsspil fulgt op af flotte kontrascoringer prægede hele halvlegen. I 2. halvleg faldt intensiteten en del og det blev i lange perioder en bytte mål kamp. Hjemmeholdet kom stadig relativt let til scoringerne, mens forsvarspillet ikke var på normalt høje niveau igennem 2 halvleg. SK Århus kom derfor også let til deres mål. Afstanden mellem de to hold blev dog aldrig tættere end 4 scoringer, og pigerne kunne relativt sikkert hive en 5 mål sejr hjem. Dejligt at få det sidste point i hus inden næste uges udekamp mod Randers HK. For Skanderborg spillede Sarah Stouggard en flot kamp og blev topscore med 10 mål. DM spilles den 30. April og 1. Maj i Ringsted.

Målscore for Skanderborg: Sarah Stougaard 10, Sofia Deen 8(4), Kristina Jørgensen 6, Caroline Svarre 3, Stine Kristensen 2 og Nicoline Olsen 1

10373659_1080680521990985_206881784323068689_n

Website Security Test