Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14D udesejr

Tom Kristensen, udgivet d. 11. april, 2016

U14 drenge 1. div.: Haderslev – Skanderborg Håndbold 17-28

U14 Drenge spillede sidste turnerings kamp torsdag aften i Vojens. Kampen blev brugt til at afprøve flere forskellige opstillinger som forberedelse på JM. De velspillende Skanderborg drenge var koncentreret fra kampens start og satte sig hurtigt på kampen. Der var både tempo og bredde i spillet, hvilket betød en pauseføring på 15-7. Drengene fortsatte stilen efter pausen, hvor der kun var spænding om kampens resultat, hvilket blev på hele 11 mål 28-17. Eneste negative ting fra kampen var en knækket fortand til Alexander Skjærris forsaget af et stort skub i ryggen. Holdet er klar til JM i Viby hallen på lørdag den 16 april, hvor modstanderen i semifinalen er Skive kl 11.00. Vindes kampen spiller de finale kl 15.30. Den anden semifinale er mellem AGF og Mors. De to finaledeltagere spiller DM i GOG den sidste weekend i april.
Kampens målscorer viser stor bredde på holdet og blev fordelt således:

Magnus Haubro 6, Thomas Arnoldsen 5, Magnus Vejsgaard 5, Mads Sejrsen 4, William Pedersen 2, Jonas Holm 2, Jacob Villemoes 2, Lasse Højmark 1, Alexander Skjærris 1

Redninger Jonas Bang 8 (50%) Mads Museth 4 (25 %)

Skanderborg Håndbold U14 Da 2015-16

Website Security Test