Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene snublede til JM

Tom Kristensen, udgivet d. 18. april, 2016

U14D Semifinale JM : Skanderborg Håndbold – Skive 19-23 (7-11)

Skanderborg snublede til JM

JM for U14D blev afholdt lørdag i Viby Hallen. Desværre blev dagens semifinale uden det drama, man kunne ønske sig, når 2 af de bedste hold i Jylland p.t. tørner sammen. Skive var tændt fra start og løb nærmest Skanderborg over ende, så der allerede efter få minutter stod 1-4 til Skive på måltavlen. Skanderborg spillede usikkert og viste hverken det tempo eller overblik, der har spillet holdet frem til JM denne sæson. Der skulle gå 7 minutter før Skanderborg scorede i det etablerer angreb – og det er for længe, når en halvleg kun varer 20 min. Generelt havde de grønne svært ved at spille sig frem til de gode chancer i 1. halvleg og måtte derfor gå til pause bagud 7-11.

2.halvleg blev mere jævnbyrdig, da Skanderborg kom til flere afslutninger – men rigtig spændende blev det aldrig. Thomas Arnoldsen fandt noget af den vilje frem, som kræves, hvis man vil nå en JM finale og pludselig var Skanderborg kun bagud 15-16. Men i den anden ende havde de grønne fortsat store problemer med Skives stærke højre back, der i en periode virkede til at knuse forsvaret efter behag. Støt, men sikkert trak Skive fra og selv efter en offensive satsning i kampens sidste minutter måtte Skanderborg acceptere, at spillet var tabt og at Skive på dagen var det bedste hold. Skive gik fra banen som vinder efter cifrene 19-23 og kunne senere på dagen kalde sig Jysk Mester efter at have besejret AGF i finalen.

Målscorer Skanderborg:

Thomas Arnoldsen 6, Magnus Vejsgaard 5, Magnus Haubro Jensen 5, Mads Sejrsen 2, Jakob Villemoes Larsen 1.

 

Skanderborg Håndbold U14 Da 2015-16
Website Security Test