Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 4. april, 2016

U16 Piger 1. division: Skanderborg Håndbold – SINE 35-16

Storsejr over rækkens nr. 3

Kampen blev en fin illustration af hvor stor afstanden er fra topholdet i 1.division til rækkens nr. 3 SINE. Bortset fra en jævnbyrdig første 10 min. rykkede de grønne fra med rekordfart, og vandt en storsejr på 19 mål. Rigtig mange spillere bød ind, og målene blev fordelt pænt mellem alle spillere. Godt forsvarsspil og hurtigt kontraspil gav en lang række lette scoringer. Der resterer nu kun en kamp i turneringen ude med VIES på torsdag. Pigerne har stadig maksimum point efter de 9 kampe, og håber også at slutte med sejr på torsdag. Søndag den 17. april møder de HEI/VRI i kampen om JM i 1. division. En meget svær kamp mod en modstander der slog os ud i elitecuppens semifinale. En kamp alle pigerne ser frem til efter et forår uden de store udfordringer.

Målscore for Skanderborg: Majken Hedegaard 6, Sara Rexepi 6, Mathilde Schou 5, Maria Schmidt 5, Caroline Callesøe 4, Sofie Sletskov 3, Emma Thatt 3(2), Stinna Benfeldt 2 og Josefine Thorsted 1

u16 piger 2015_2016

Website Security Test