Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Steinunn Hansdottir og Stephanie Rasmussen til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 12. april, 2016

Præsentation af nye spillere til dameholdet.

De næste to spillere som vi i Skanderborg Håndbold Ligadamer gerne vil præsentere er:19 - Steinunn Hansdottir 14/15

Steinunn Hansdottir, 22 år, vender tilbage til Skanderborg Håndbold efter eksil i SønderjyskE og senere Selfoss på Island, hvor Steinunn stammer fra. I Steinunn får vi en dygtig fløjspiller, som har kvaliteter både fra bunden men sandelig også i kontraspillet, hvor Steinunn via sin gode fysiske form, løber fra de fleste. Vi er meget tilfredse med at få Steinunn retur til Skanderborg Håndbold, da hun er en spiller, der arbejder utrolig hårdt og kan gå forrest i både medgang og modgang. De erfaringer Steinunn har fået siden hun for ti måneder siden forlod os, håber vi på, at kunne drage nytte af i truppen når vi til efteråret påbegynder sæsonen. Velkommen (hjem) Steinunn.

Stephanie Kjær Rasmussen, 20 år, er målvogter og har fortid i FCM Håndbold, hvor hun har tilbragt hele sin periode som ungdomsspiller.Dameliga 16/17 Det seneste år er det blevet til træning med FCMs ligahold og kampe på 2. division. “Steph”, som hun kaldes, vil gerne prøve sig kampmæssigt af på et højere niveau og har derfor søgt Skanderborg Håndbold som en god mulighed for forsat at udvikle sig. Vi er overbeviste om, at med den rette tilgang til træning og en sund konkurrence kan “Steph” udvikle sig til at blive en rigtig dygtig målvogter. Hun har både en god fysik og teknik, hvilket giver hende en sikkerhed i sit spil, som vi tror på, kan bruges på højeste niveau. Vi glæder os til at tilknytte endnu en ung og talentfuld målvogter, som passer perfekt ind i Skanderborg Håndbolds strategi. Velkommen til “Steph”.

Website Security Test