Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste SH Friends skudt igang

Webredaktør, udgivet d. 29. april, 2016

sh_friendsFor 3 år siden besluttede bestyrelsen i Skanderborg Håndbold en redningsplan for at sikre elitehåndbolden i Skanderborg. Det er ikke muligt at skabe balance i driften med de nuværende faciliteter i Morten Børup Hallen og derfor stod bestyrelsen overfor et yderst svært valg. Luk ned for elitehåndbold i Skanderborg – eller med venners hjælp kæmpe de 3 sæsoner for økonomisk overlevelse, frem mod den nye hal i sæsonen 2016/2017.

Bestyrelsen valgte at kæmpe videre i de 3 sæsoner og oprettede SH Friends konceptet, der skulle sikre klubben i de sidste 3 sæsoner i Morten Børup Hallen.

De første 2 år er gået hvor vi med hiv og sving og med gode venners hjælp er kommet helskindet igennem uden at angribe vores egenkapital. Denne sæson 2015/2016 er således sidste gang SH Friends konceptet skal stå sin prøve. Både herre og dame holdet har haft en negativ drift igen i denne sæson, og det hul skal dækkes inden 30. Juni hvor regnskabsåret slutter. Det kræver at vi igen får tegnet i omegnen af 30-35 SH Friends beviser, som vi har lykkedes med de 2 foregående sæsoner.

Med 2 Liga hold i den kommende sæson på både damer og herre, er opgaven med at komme i mål med minimum et nul i indeværende regnskabsår vigtigere end nogensinde før.

Jens ChristensenVi arbejder på højtryk sammen med gode, frivillige kræfter samt vort Advisory Board på et helt nyt koncept fra den kommende sæson, hvor vi for første gang har muligheden for at skabe en positiv drift i nogle tidsvarende rammer.

Fremadrettet SKAL driften være positiv – MEN VI SKAL i mål med et positivt resultat i dette regnskabsår der slutter 30/6-2016. Ellers kan vi ikke fortsætte med kontrakthåndbold i Skanderborg Håndbold. Vi kan med de øgede kapitalkrav ikke fortsætte med kontrakthåndbold såfremt vores egenkapital ikke forbliver minimum som i dag.

Tegningen af SH Friends 2015/2016 er gået igang og vi vil de kommende uger løbende følge op på status, der også kan følges på linket på forsiden af www.skanderborghaandbold.dk

Hjælp os med at sikre elitehåndbolden i denne sidste runde SH Friends – det betyder alt for klubben.

Læs hele konceptet på forsiden af hjemmesiden – og lad os sammen sikre at vi kommer i mål med 15/16 regnskabet i nul, og får en fair chance for en ny start i de nye rammer på fælleden.

Kontakt Jens Christensen eller Torben Væver hvis du vil være med til at hjælpe klubben i mål.

 

Website Security Test