Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidsel Mejlvang til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 9. april, 2016

Præsentation af nye spillere til ligasæson 16/17

I Skanderborg Håndbold er vi utrolig stolte over, nu både at have et hold i herre- og dameligaen, som skal repræsentere de grønne farver og brande alle interesserede sponsorer og Skanderborg Kommune.

Mirakel-sæsonen har givet damerne en billet til Primo Tours Ligaen i sæsonen 2016/2017.

Til den forestående sæson kan vi i den forbindelse supplere truppen med flere interessante spillere, som vi vil præsentere over de næste par dage. Fælles for disse spillere er, at de alle er interesseret i en god og seriøs udvikling af deres kompetencer og håndboldmæssigt er “sultne” efter at blive endnu bedre – således passer de rigtig godt ind i Skanderborgs DNA, hvor talentudvikling går hånd-i-hånd med resultater. Dameliga 16/17

Første spiller som vi vil præsentere er:

Sidsel Mejlvang, 25, kommer til Skanderborg Håndbold efter en årerække i Hadsten SK. Som stregsspiller er Sidsel enormt dygtig og har igennem de seneste mange sæsoner, år efter år, bevist sit værd og leveret på et meget højt niveau i begge banens ender. Defensivt er Sidsel uhyre stærk (det har vi selv været udsat for i den forgangne sæson) og fungerer som midterforsvar med et godt blik for spillet. I angrebsspillet er Sidsel en dygtig griber og rykker sig godt fri bag ved forsvarsspillerne. Sidst, men bestemt ikke mindst har Sidsel en god portion rutine og et fighterhjerte ud over det sædvanelige, som vi håber kan blive et varemærke for det grønne hold igen næste sæson. Velkommen til Sidsel.

Website Security Test