Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U14D

Tom Kristensen, udgivet d. 7. april, 2016

U14D 1. div: Skanderborg Håndbold – Skjern 24-15 (14-5)

Skanderborgs U14D løb med sejren

I første møde med Skjern i U14 1. div., var Skanderborg i vanskeligheder og vandt først de to point i kampens slutfase. Men træner Allan Sørensen havde sat drengene godt op denne gang. I første halvleg gav det en del scoringer på kontra, hvor især Skanderborgs fløje var i hopla. I det etablerede angreb lagde Skanderborg et godt pres ud over kanterne og havde fart i benene, hvilket resulterede i, at der blev afsluttet fra stort set alle pladser.

I 2. halvleg faldt kvaliteten noget. Spillet blev mere ukoncentreret med flere individuelle præstationer og mange forpassede chancer, mens Skjern fortsatte arbejdet – måske derfor spillede holdende lige op i 2. halvleg, hvor Skanderborg ellers havde været meget dominerende i den første halvdel. Skanderborg hev en pligtsejr hjem til slutresultatet 24-15 efter 14-5 ved halvleg. Næste og sidste turneringskamp spilles torsdag på udebane mod Team Haderslev-Vojens.

Målscorer Skanderborg:

Magnus Haubro Jensen 7, Jonas Holm 4, Thomas Arnoldsen 4, Jakob Villemoes Larsen 3, Mads Sejrsen 3, Frederik Arnoldsen 1, Lasse Højgaard 1, Magnus Vejsgaard 1, William Pedersen 1.

 

Website Security Test