Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag ødelagde ikke festen

Webredaktør, udgivet d. 5. april, 2016

Referat 1. div. damer, Skanderborg Håndbold-DHG Odense 22-23 (9-14)

Lørdag eftermiddag spillede Skanderborgs damer deres sidste kamp i 1. division. Holdet tog imod et af bundholdene, DHG Odense, i Morten Børup Hallen, men det var tydeligt, at kampen for Skanderborgholdet ingen betydning havde.

Det havde den derimod for Odense, som kæmpede i hvert eneste minut af kampen og da også førte i stort set samtlige minutter. Til tider med helt op til seks mål.

Odenses store forspring blev dog hentet til stillingen 17-17, men Skanderborgforsvaret fik aldrig fat, som det plejer, og gæsterne trak fra igen, mens hjemmeholdets skytter brændte og brændte og brændte….Pokalen vinder 1 division damer

Ret skal være ret – Skanderborg ville selv med et nederlag være vinder af 1. division, og derudover spillede holdet uden to af de store profiler de seneste måneder, U18-spillerne Kristina Jørgensen og Nicoline Olsen, som dagen før sammen med de øvrige U18-pigerne havde sikret grøn deltagelse i årets DM.

Træner Mikkel Voigt Frederiksen var selvklart ikke tilfreds med indsatsen.

– Det var en ærgerlig slutning på en fantastisk sæson. Vi leverede en halvhjertet indsats, så det blev en fortjent sejr til DHG Odense, konstaterede han, men roste alle Skanderborgpigerne for en flot sæson, hvor de uge efter uge har arbejdet godt og stabilt.

Det gode arbejde fra både spillere og trænerne, Mikkel Voigt Frederiksen og Kristian Danielsen, førte som bekendt til førstepladsen i 1. division. For det blev holdet efter lørdagens kamp hædret af DHF med overrækkelsen af en pokal, som om aftenen blev taget i kraftig anvendelse som drikkekar for de tørstige piger, der blev fejret endnu engang i Vippen i Cigaræsken, og som på ingen måder lod dagens nederlag sætte sit præg på festen og jublen over at være rykket op i damernes fornemmeste række.

I pausen var der lodtrækning af en lækker Cero Etage dunjakke som Mette Fanøe fra Skanderborg vandt.

IMG_0767

– Næste sæson i håndboldligaen bliver en stor udfordring, som vi glæder os meget til. Vi får en forsmag på det, når Viborg kommer på besøg i Cigaræsken for at spille pokalkamp torsdag 12. maj, hvor vi spiller vores sidste kamp i denne sæson, siger Mikkel Voigt Frederiksen, der håber, at det efterhånden trofaste publikum igen vil være klar på de grå sæder og bakke holdet op.

Kampen spilles kl. 19.30.Tak til Melanie og Nips

Inden kampen overrakte klubben i øvrigt blomster og sagde farvel og stor tak til to af Skanderborgs spillere, som har valgt at stoppe i klubben, nemlig Melanie Fuglsbjerg og Amalie Grøn, som fik en store klapsalver med fra hele hallen.

Målscorere: Amalie Grøn 5, Othilia Christensen 5, Laura Damgaard 4, Janne Brøndum 3, Cecilie Vester 3, Nicoline Berthelsen 2.

 

Website Security Test