Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ida Mikkelsen og Annika Jakobsen til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 10. april, 2016

Præsentation af nye spillere til dameholdet

De næste to spillere som vi i Skanderborg Håndbold Ligadamer gerne vil præsentere for jer er:

Ida Mikkelsen, 20 år, har fået sin håndboldopdragelse i Team Tvis Holstebro, som pt. udlejer Ida til Ringkøbing Håndbold. Dameliga 16/17Indtil for et år siden, var Ida fast inventar på U20 landsholdet, som hun vandt EM bronze med. Ida er bagspiller og har sine forcer i sammenspillet med stregspilleren og på skud fra distancen.

I Ida får vi samtidig i høj grad en to-vejs-spiller og det er nødvendigt i forhold til det tempo damehåndbolden bliver spillet i, i disse år. Vi ser frem til at have Ida som en del af truppen og håber at hendes kendskab til træningsmiljøer på allerhøjeste niveau vil give truppen et løft i en positiv retning. Velkommen til Ida.

Annika Jakobsen, 19 år, har tidligere spillet U16 i Skanderborg Håndbold og derefter U18 i FCM Håndbold, hvor hun vender retur fra. Annika er højre fløj og fast inventar på U20 landsholdet, som hun sidste sommer vandt EM sammen med. I Annika får vi en utrolig dygtig og målrettet ung fløjspiller, som passer perfekt ind i Skanderborg Håndbolds DNA og træningsmiljø.

Annika behersker mange skudvarianter og må derfor anses som en rigtig dygtig og kynisk afslutter fra bunden. Hendes unge alder giver os masser muligheder for at videreudvikle hende i begge banens ender – og det er mere end sikkert, at vi vil bede Annika snøre løbeskoene, så vi kan få løbet et hav af lette kontrascoringer ind! Velkommen til Annika.

Website Security Test