Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Helt slut med Cigar til november

Webredaktør, udgivet d. 19. april, 2016

Cigaren PanoramaDet har indtil sidste uge stadig været uafklaret i hvor stort omfang Skanderborg Håndbold i hverdagene skulle benytte de nye rammer på fælleden, når den nye dobbelthal står klar efter åbningen 1. november. Planen har naturligvis hele tiden været at alle liga og divisionskampe skulle spilles i opvisningshallen, men i hvor stort omfang Skanderborg Håndbold skulle benytte de 3 træningshaller i hverdagene har indtil  nu ikke været endeligt.

På sidste uges halfordelingsmøde fald alle brikker dog på plads, og det står nu klart at idrætskoordinator Lars Jørgensen fra Skanderborg Kommune har valgt at flytte alle klubbens trænings timer op på fælleden.

Det bliver således for første gang i klubbens historie muligt at samle alle klubbens hold under samme tag til både kampe og træning. Idag træner klubbens mange hold i 6 forskellige haller, men når klokken slår 1. november skal alle hold udelukkende træne på Fælleden. Komplekset i det nordlige Skanderborg kommer til at bestå af 3 træningsbaner. Dels den nuværende træningshal der nu er bygget sammen med det nye byggeri, og dels de 2 træningsbaner der bliver når tilskuerpladserne bliver trukket til side i den nye opvisningshal.

Fælleden 2015Det bliver naturligvis også med en vis portion vemod at vi dermed helt forlader vores gamle “hjem” på Morten Børup Vej, for det er helt ubeskriveligt hvor mange fantastiske minder vi alle har fra den gamle Cigaræske. Men fra november vil nye foreninger få til huse i Cigaren, som blandt andet bliver ny hjemmebane for floorball klubben. Det giver jo rigtigt mange timer til andre formål når vi nu ikke længere skal være i de øvrige haller i kommunen, så det er en gylden mulighed for de eksisterende foreninger og også nye idrætter i kommunen. De har indtil nu haft meget trange kår, da halkapaciteten har været yderst mangelfuld i rigtigt mange år, så det bliver meget positivt i Skanderborg fremover.

Til gengæld for vemod får Skanderborg Håndbold nu en gylden chance for at få styrket det interne klubmiljø, når alle hold fremover bliver samlet på et sted. Vi har en stor opgave i sammen med den daglige ledelse i hallen, at få skabt et rigtigt godt miljø i og omkring hallerne, og det bliver en super spændende opgave vi skal igang med.

Når sæsonen starter op efter sommerferien bliver det således i de eksisterende haller som idag, men ca. 1. november bliver der flyttedag og Fælleden bliver den nye base for alle grønne håndboldspillere i Skanderborg Håndbold.

Website Security Test