Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Gunman truppen tæt på færdig

Webredaktør, udgivet d. 25. april, 2016

Den nye trup for The Green Gunmen er ved at forme sig, og spørgsmålstegnene er ved at være færre og færre. Indtil videre er der lukket endelige aftaler med 16 spillere i liga truppen.

Sportschef Torben Væver er dog ikke helt færdig med truppen endnu.

Vi forventer at der kommer nogle boblere til truppen ligesom vi tidligere har haft. Nogle unge spillere enten fra SHEA eller udefra, som gerne vil bruge Skanderborg som stedet at udvikle sig og stå på spring som kommende Gunmen. Vi har p.t. aftale med 16 spillere, men mon ikke vi ender med omkring 20 spillere i den officielle trup. Vi holder en enkelt plads eller 2 åben indtil videre, og så vil vi fortsat gerne have en 3-4 boblere i den endelige 16/17 trup.

Christian Albertsen deltager desværre stadig ikke i træning, men vi har en aftale med Christian om at vi ser tiden an. Vi håber at han bliver klar til at træne igen, men hvornår er umuligt at sige. Han forbliver et spørgsmålstegn indtil videre, ligesom Andreas Nielsen der stadig kæmper med genoptræningen efter hans skulderoperation i 2015.

Sikkert er det på nuværende tidspunkt at følgende spillere ikke er at finde i Skanderborg i sæsonen 2016/2017.

Karsten Nielsen stopper karrieren og vil hellige sig uddannelse og job fremadrettet. Kasper Foder Nielsen skifter til Fredericia i 1. division. Tim Sørensen skifter til Kristianstad i Sverige. Jonas Langerhuus skifter til Schweiz og Mads Thomsen tørner ud for nyoprykkede TM Tønder i næste sæson. Derudover stopper også Jonas Corneliussen, Jeppe Green og Frederik Sass.

Nye i truppen bliver indtil videre:

Kasper Irming fra KIF Kolding København. Jeppe Jonasson fra TMS Ringsted. Frederik Ladefoged fra Team Tvis Holstebro. Jonas Eichwald fra Odder Håndbold. Kristian Bonefeld fra TM Tønder. Mike Haack fra TMS Ringsted.

Dags dato ser truppen således ud:

Målvogtere: Kristoffer Laursen, Bertram Obling.

Højre Fløj: Mike Haack, Jonas Eichwald.

Venstre Fløj: Andreas Væver, Mikkel Kaagaard.

Strege: Besard Hakaj, Frederik Ladefoged.

Bagspillere: Mathias Smed, Jeppe Jonasson, Kasper Irming, Kristian Bonefeld, Rasmus Kaagaard, Morten Kirk Olesen, Jacob Aaquist, Martin Mauer Larsen.

Website Security Test