Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Endnu en spiller vender hjem…

Webredaktør, udgivet d. 20. april, 2016

Præsentation af ny spiller til dameligaholdet.

Til den kommende sæson får vi tilgang af Trine Knudsen, der vender tilbage til Skanderborg Håndbold efter et par sæsoner i andre klubber. Med sine 129 mål har Trine markeret sig positivt i 1. division i den forgangne sæson og kan med sikkerhed bidrage på det kommende Skanderborg dameligahold.Trine Knudsen 1 div damer

I Trine får vi en dygtig spiller, som kan spille alle pladser i bagkæden og har nogle interessante spidskompetencer i mand-mand spillet og på spilforståelse, som vi vil glæde os til at nyde godt af. Trine har før spillet i Skanderborg Håndbold og har siden da været en sæson i håndboldligaen samt en sæson med Fredericia i 1. division og samlet en masse god og brugbar erfaring. Vi glæder os til at få endnu en dygtig spiller indlemmet i truppen, velkommen “hjem”, Trine.

Website Security Test