Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Andreas Væver forlænger

Webredaktør, udgivet d. 6. april, 2016

Andreas Væver 051015-7På gårsdagens pressemøde var der ud over præsentation af nytilgang Kasper Irming, også en forlængelse på programmet.

Kulturbærer Andreas Væver har forlænget hans kontrakt med yderligere en sæson, og gør således bemandingen på venstre fløj komplet sammen med Mikkel Kaagaard.

Sheriff Krickau stod for præsentationen på gårsdagens pressemøde.

Andreas Væver er en yderst vigtig brik i vores måde at spille håndbold på i Skanderborg. Andreas er indbegrebet af vores kontrafase og det faktum at vores fløje kan bidrage med noget ind i banen også. Andreas startede sæsonen meget stærkt, men fik desværre problemer med et springerknæ der delvist ødelagde sidste halvdel af sæsonen, og det var en rigtig ærgerlig situation.

Han er heldigvis ovenpå igen nu og vil være 100% klar igen når vi tager hul på den nye sæson, og det er en meget vigtig brik på holdet at vi har begge venstre fløje til rådighed i næste sæson, da vi jo siger farvel til både Tim Sørensen og Jeppe Green på den modsatte fløj.

Andreas Væver 051015-12Personligt er jeg af den opfattelse at Andreas skal prøve sig selv af i udlandet på et tidspunkt, for det berettiger hans talent til. Vi har haft en aftale om at hvis det rette tilbud bød sig, så kunne han tage afsted. Jeg ved at der har været nogle henvendelser men at Andreas ikke følte det var det helt rigtige, og jeg er selvfølgeligt glad for at det nu er endeligt at jeg også har vores kulturbærer til rådighed i næste sæson.

Kontrakten er gældende for den kommende sæson.

Website Security Test