Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Uafgjort mod FCM

Tom Kristensen, udgivet d. 2. marts, 2016

U18 piger LIGA: FCM Håndbold – Skanderborg Håndbold 27-27 (19-12)

Flot comeback

Med et point ude mod FCM er pigerne nu meget tæt på en billet til DM. De grønne mangler kun 1 point i de sidste to kampe, og kan endda meget vel klare sig med mindre og alligevel sikre sig en DM plads til final 4 stævnet sidst i april. Dagens kamp var et opgør mellem ligaens nr. 1 og 2, og en kamp mellem to hold der tidligere på sæsonen havde leveret tætte kampe. Første halvleg tydede dog ikke på at dagens opgør skulle blive en af de slags. Udeholdet glemte totalt at dække op, og FCM kom meget let til scoringer. Det resulterede i at FCM kunne gå til pausen foran med hele 19-12!! De fleste trofaste Skanderborg fans brugte pausen til at ryste lidt på hovedet og tale om hvordan vi kom fra kampen uden at blive total ædt af hunulvene fra Heden. Men fra 2 halvlegs start kom en forvandlet udehold på banen. Pigerne åd sig stille og roligt ind på FCM, og pludselig øjnede man chancen for et vandvittigt comeback. Forsvaret hang pludselig sammen og en godt spillende Anna Kristensen i målet tog sig af de bolde der strøg igennem. Med 10 min. igen var afstanden pludselig reduceret til et enkelt mål. Den afstand holdt til der manglede 3 min. Her fik de grønne kontakt, og kunne med et lille minut igen bringe sig i front for første gang i kampen med 26-27. FCM fik dog udlignet med en flot scoring med 40 sekunder igen. Skanderborg fik hermed kampens sidste angreb, som blev stoppet med en 2 min. udvisning til FCM. Desværre løb haluret ud ved aktionen, og det hele sluttede med et frikast efter tid.

To forskellige halvlege hvor de grønne kan tage med videre at de fik kæmpet sig tilbage efter en umulig start og viste flot moral. En kamp der i perioder bød på flot og disciplineret angrebsspil, men også en kamp som viste at forsvaret skal forbedres til de kommende kampe. Skanderborg har nu en lang kamppause indtil den 2. april hvor et point hjemme mod SK Århus helt sikkert vil udløse en DM billet.

Målscorer for Skanderborg: Kristina Jørgensen 6, Stine Kristensen 5, Sarah Stougaard 5, Nicoline Olsen 4, Sofia Deen 4(1), Caroline Svarre 2, Edita Nukovic 1

u18 piger

Website Security Test