Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18D vinder elitecuppen

Tom Kristensen, udgivet d. 21. marts, 2016

U18 Drenge Elite Cup Finale: HC Midtjylland – Skanderborg Håndbold 23-27

Skanderborg vinder pokalturneringen

Guldmedaljerne kom om halsen på Skanderborgs U18-drenge efter finale, hvor de grønne skulle meget ondt igennem inden historien kunne slutte godt. I modsætning til holdets sidste triumf i samme turnering i U14 for 4 år siden, slap Skanderborg denne gang for at skulle ud i forlænget spilletid, men klarede ærterne i det sidste kvarter.

Første halvleg var forfærdelig – set med grønne briller. Hvorvidt Skanderborg undervurderede HC Midtjylland fra 1.division eller der var en anden årsag til det dårlige spil, skal være usagt. Faktum var, at den stod 9-5 efter 20 minutter, og HCM havde endda været foran med 5 mål på et tidspunkt. Derefter begyndte Skanderborg at udnytte mulighederne noget bedre og kunne hale ind på uldjyderne, således at pausestillingen blev 14-13.

I anden halvlegs start holdt de grønne stand i de første 10 minutter. Derefter begyndte Skanderborgs bedre fysik og bredde at gøre sig gældende, og midt i halvlegen fik de grønne slået et hul på 4 mål ned til HCM. I den resterende del af kampen fungerede Skanderborgs spil bedre, og de grønnes målmand begyndte også for alvor at tage fra, så føringen kom ikke i fare i slutfasen. Sejren til Skanderborg var alt i alt velfortjent, og glæden over guldmedaljerne var forståelig stor hos drengene.

Stillinger undervejs:

3-2, 5-3, 7-3, 9-5, 13-10, 14-13, 16-16, 18-17, 18-20, 18-22, 20-25, 23-27.

Målscorer:

Jesper Redlefsen 7, Simon Hedehus 6, Nicolai Husum 5, Magnus Nygaard 4, Nicolai Falkenberg 3, Kristian Stampe 1, Frederik Thøgersen 1

IMG_0816

 

Website Security Test