Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P til JM

Tom Kristensen, udgivet d. 17. marts, 2016

U16 piger 1. division: Fredericia – Skanderborg Håndbold 25-31 (14-19)

Klar til JM

Sidste reelle udfordring i forårsturneringen for U16 pigerne var dagens udekamp mod rækkens nr. 2 Fredericia. Det skulle dog hurtigt vise sig at de grønne for 4 gang i denne sæson var Fredericia overlegen. Pigerne trak hurtigt fra, og allerede efter 10 min havde de skabt et hul på 5 mål. Den afstand holdt de stort set kampen ud. Fredericia kom aldrig tættere på en 4 mål, mens Skanderborg i perioder var oppe og føre med 8-9 mål. En flot sejr og en imponerende sikker puljesejr som allerede nu er sikret med 2 runder igen. Pigerne er dermed kvalificeret til en enkelt kamp om JM den 17. april, formodentlig mod lokalrivalerne fra HEI/VRI. Dagens kamp blev endnu en flot holdpræstation hvor mange spillere løste deres opgaver perfekt. Et flot forår som viser at pigerne er et af to jyske hold som godt kunne havde fortjent en plads i ligaen.

Tillykke til spillerene og trænerteamet med den flotte puljesejr.

Målscore for Skanderborg: Sofie Sletskov 7, Mathilde Schou 6, Stinna Benfeldt 5, Emma Thatt 4, Signe Meldgaard 3, Josefine Thorsted 3, Sara Rexhepi 3

u16 piger 2015_2016

Website Security Test