Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene klar til JM

Tom Kristensen, udgivet d. 14. marts, 2016

U14D 1. Div. Trelde – Skanderborg 19-23 (6-14)

U14 Drenge klar til JM

Skanderborgs U14 Drenge er klar til JM. Det stod klart efter søndagens kamp i Trelde, som ellers var en lidt blandet oplevelse.

Trelde startede meget offensivt og det tog lidt tid for de grønne at finde hinanden og få flyttet fødderne. Efter 13 min. spil kunne Magnus Vejsgaard dog for første gang bringe Skanderborg foran 5-6 – og herefter fulgte ikke mindre end 10 grønne scoringer på stribe! Skanderborg spil, når det svinger bedst, med højt tryk i angrebet, indtil rette chance opstod samt køligt overblik og intens fight i forsvaret. Først kort før pausen lykkedes det endelig Trelde at reducere til halvlegsresultatet 6-14.

Desværre kunne Skanderborg ikke holde niveau i 2. halvleg, der blev en rodet affære. Treldes dygtige stregspillere samt venstre back fik for meget plads og i angrebet blev tålmodighed erstattet af individuelle brydekampe. Trelde kom dog aldrig rigtigt tilbage i kampen, der sluttede 19-23 og Skanderborg er nu klar til JM.

Scoringer Skanderborg:

Magnus Haubro Jensen 10, Lasse Højgaard 3, Magnus Vejsgaard 3, Thomas Arnoldsen 3, Jakob Villemoes Larsen 2, Marcus Pors Engelbrecht 1, William Pedersen 1

Website Security Test