Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tre point fra liga-oprykning

Webredaktør, udgivet d. 13. marts, 2016

Referat 1. divisionsdamer, Skanderborg Håndbold-TMS Ringsted 35-20 (17-11)

Endnu et skridt mod den fineste række, ligaen, blev taget lørdag eftermiddag i Morten Børup Hallen, da Skanderborgs unge damer tog imod TMS Ringsted. Caroline Rasmussen TMS RingstedDet var det eneste hold i 1. division, som de endnu ikke havde slået. Da de to hold mødtes sidste gang i november i Ringsted, lykkedes kun meget lidt for Skanderborg, som tabte med 2 mål (24-22).

Vi har været meget spændte på at møde Ringsted igen, både fordi vi i løbet af ugen var ramt af skader og sygdom, og fordi vi havde syntes, at Ringsteds spillestil lå dårligt til os. Men alt det kunne man heldigvis ikke se i dag, smilede en tilfreds Skanderborgtræner, Mikkel Voigt, efter kampen.Cecilie Vester

Han var dog ikke helt tilfreds med den lidt vaklende start, hvor Ringsted faktisk kom foran 5-7 efter 13 minutter. Men derfra gik Skanderborgs effektive maskine i gang. Ikke mindst begyndte det efterhånden så berygtede Skanderborgforsvar at få styr på aftalerne, og Monika Kongsgaard i målet reddede et utal af skud.

Fra det 20. til omkring det 45. minut scorede Ringsted kun fem mål. Defensivt fandt vi den rigtige formation og leverede et fornuftigt forsvar i store dele af kampen. Og så var det dejligt, at det gode forsvar også begyndte at kaste kontrachancer af sig, det har vi savnet lidt. Derudover var der rigtig mange, der bød ind og lavede mål i dag, tilføjede træneren.Edita u18

Sejren på 15 overskydende mål betyder, at Skanderborg stadig sidder godt fast på førstepladsen i rækken, som er den placering, der giver direkte oprykning til ligaen. Holdet skal blot sikre sig tre point mere – så er ligapladsen i hus.

Men – der resterer endnu tre kampe: mod Aalborg, Vendsyssel og Odense. Første udfordring er Aalborg, der kommer til Skanderborg på tirsdag 22. marts – og ikke på lørdag, som ellers var den oprindelige plan. Den flyttede kamp spilles i MB-hallen kl. 20.10

Aalborg skal vi naturligvis tage død-seriøst, de slog jo for nylig Ajax, som er vores nærmeste konkurrent, understreger Mikkel Voigt, der dog ikke lader sig ryste af udsigterne til en mulig oprykning.

Sofie Deen

Vi gør, som vi plejer, vi tager en kamp ad gangen. Så må vi se, hvor langt det rækker.

I påsken, lørdag 26. marts, spiller Skanderborgholdet sin sidste udekamp. Det er mod Vendsyssel i Hjørring. Da Vendsyssel var i Skanderborg i december, vandt hjemmeholdet 26-23.

 

I pausen var der lodtrækning af en lækker dunjakke fra Cero Etage, som blev vundet af Brian Rasmussen. Tillykke til Brian.Brian Rasmussen vinder af Cero Etage lodtrækning

Sæsonens sidste kamp spilles hjemme i Morten Børup Hallen lørdag 2. april mod DHG Odense.

Målscorere for Skanderborg: Amalie Grøn 8, Laura Damgaard 7, Nicoline Olsen 6, Othilia Christensen 4, Kristina Jørgensen 3, Edita Nukovic 3, Janne Brøndum 2, Mette Lassen 1, Sofia Deen 1.

Website Security Test