Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tæt på for U18D

Tom Kristensen, udgivet d. 7. marts, 2016

U18 Drenge Liga:  Århus – Skanderborg (12-14) 25-24

Knebent nederlag trods stærkt spil

Skanderborg havde topholdet Århus helt nede i sækken efter en af de bedste indsatser i sæsonen; men desværre blev sækken ikke snøret til, og Århus udnyttede et par svigtende markeringer i forsvaret til at score de afgørende mål i slutfasen.

Starten så ikke lovende ud for Skanderborg. Det ubesejrede tophold med maximum point startede kampen strålende i begge ender, og især Skanderborgs angrebsspil var lukket helt ned. Lidt efter lidt begyndte Skanderborg at komme i gang og holdt i det mindske Århus fra at udbygge føringen. Midt i halvlegen øgede udeholdet kadencen fra godt til fremragende, og bragte sig i spidsen med 8-12 med 5 minutter til halvleg, mens Århus var helt pacificeret. Uheldigvis for Skanderborg var man i gavehumor kort inden pausen, så Århus relativ let fik reduceret udeholdets forspring til 2 mål.

Anden halvleg blev en meget tæt affære mellem to rigtige gode hold, som hver især varierede mellem 5-1 og 6-0 forsvar for at dæmme op for modparten. Århus startede dog 2.halvleg bedst og fik udlignet efter 5 minutter. Skanderborg kom igen tilbage med stærkt spil i det meste af 2.halvleg, og fik bragt sig spidsen med 2 mål med 10 minutter igen. I den periode blev givet og taget meget, men desværre fik diverse dommerkendelser for angrebsfejl og 2 minutters udvisninger en betydning i kampen – og ikke ubetinget til udeholdets fordel. I afslutningen af kampen stod den 22-22 med 5 minutter igen – i øvrigt for tredje kamp i træk for Skanderborgs vedkommende  -; men denne gang var Århus det mest kyniske hold i slutfasen, og udnyttede en lettere vaklen i Skanderborgs forsvar til at afgøre den velspillede kampen til sin fordel.

Stillinger undervejs:

3-1, 5-3, 8-6, 8-8, 8-12, 12-14, 14-14, 15-16, 17-18, 18-20, 22-22, 25-24.

Målscorer:

Magnus Nygaard 9, Simon Hedehus 4, Jesper Redlefsen 2, Kristian Stampe 3, Thomas Strøm 3, Rasmus Meyer 2, Nicolai Falkenberg 1

 

 

Website Security Test