Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg cementerede førstepladsen

Webredaktør, udgivet d. 7. marts, 2016

Referat 1. div. damer, Fredericia HK 1990-Skanderborg Håndbold 16-26 (11-13)

Søndag aften i Fredericia leverede Skanderborgholdet en noget rodet første halvleg, hvor forsvaret manglede tænding og fokus.

1. div. damer 15/16 vs. Fredericia HK

Angrebsmæssigt blev der dog skabt gode chancer for at score, men der blev brændt lidt rigeligt. Det lykkedes dog i slutningen af halvlegen at skabe en lille føring på et par mål.

Hverken spillere eller trænere var tilfredse med indsatsen og fik i pausen aftalt, at der skulle gøres mere ud af forsvaret, som er blevet holdets signatur.

Freja Bossen 15/16

Det lykkedes efterfølgende at holde Fredericia nede på blot fem scoringer i anden halvleg, og ikke mindst Freja Bossen gjorde en god figur i målet, samtidig med at mange bød ind i angrebet, hvor der blev scoret 15 mål, siger en tilfreds Skanderborgtræner, Mikkel Voigt.

Holdet cementerede dermed sin position på førstepladsen i 1. division, og da nærmeste konkurrent, Ajax København, i weekenden overraskende tabte til EH Aalborg, er der nu fire point mellem de to hold.

Dermed rykkede Skanderborg yderligere et nøk tættere på den direkte oprykning til ligaen. Det forholder Mikkel Voigt sig dog ikke til.Amalie Grøn 15/16

Nej! Vi holder fokus på os selv og næste kamp, som vi har gjort det hele sæsonen. Vi spekulerer ikke i andet, understreger han.

Næste kamp er mod Ringsted på lørdag 12. marts kl. 14 på hjemmebane i Morten Børup Hallen, hvor Skanderborg har revanche til gode, da holdet tabte 24-22, da de var på besøg i Ringsted i slutningen af november.

Målscorere for Skanderborg: Othilia Christensen 7, Laura Damgaard 5, Amalie Grøn 3, Kristina Jørgensen 3, Nicoline Berthelsen 2, Cecilie Vester 2, Nicoline Olsen 2, Celine Holst 1, Janne Brøndum 1.

Website Security Test