Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SHEA fløj vender hjem

Webredaktør, udgivet d. 7. marts, 2016

Til sommer vender endnu en tidligere SHEA elev tilbage til Skanderborg for at tage det grønne pistolbælte på igen og melde sig under fanerne hos The Green Gunman.

20 årige Jonas Eichwald har skrevet under på en 2 årig aftale med Skanderborg Håndbold og vender dermed tilbage til Skanderborg efter 2 sæsoner på fremmed græs.

Efter hans tid på SHEA valgte Jonas at tage tilbage til Team Sydhavsøerne, og her han spillede efterfølgende den første sæsoner som senior i Maribo. Før denne sæson flyttede Jonas Eichwald til Århus for at studere IT på Århus Universitet og i denne sæson tørner Jonas ud for Odder Håndbold i 1. division.

Til sommer vender Jonas Eichwald så tilbage til Skanderborg Håndbold, og det glæder sportschef Torben Væver.

Vi har et indgående kendskab til Jonas Eichwald da han var her i 3 år på akademiet SHEA, og nu har han været ude og få 2 års vigtig senior erfaring i 1. division. Vi føler at Jonas nu er klar til at tage det næste skridt og tage det sidste trin op i ligaen. Potentialet har Jonas altid haft og han vil gerne træne og dygtiggøre sig og det er det vigtigste for en ung spiller som Jonas. Han kommer til at danne duo med bl.a Mike Haack, som også er tidligere SHEA elev, og de 2 spillede sammen i flere sæsoner i SHEA tiden.

Jonas Eichwald selv glæder sig også til gensynet med Skanderborg Håndbold.

Det bliver godt at komme “tilbage” til vante rammer i Skanderborg. Jeg havde en rigtig god tid i klubben på SHEA, hvor jeg havde både Nicolej Krickau og Rasmus Hauge som trænere. Det er en god klub, og efter jeg har været væk fra klubben kan jeg se hvor godt der trænes i Skanderborg. Jeg er sikker på at jeg kommer til at udvikle mig både på og uden for banen og jeg er glad for at både trænere og ledere tror på at jeg kan tage det sidste skridt op i ligaen. Det bliver sjovt at prøve kræfter med de helt store drenge i ligaen og det er lidt en drøm der går i opfyldelse for mig som håndboldspiller der nu går i opfyldelse.

Jonas Eichwald bliver boende i Århus, hvor han bor sammen med Freja Bossen, skarp målvogter for 1. divisions damerne i Skanderborg.

Website Security Test