Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i topkamp til U14D

Tom Kristensen, udgivet d. 7. marts, 2016

U14D 1. Div. A: Skanderborg – AGF 24-19 (10-5)

Skanderborg henter 2 point i topopgør

Forberedelserne op til dagens topopgør havde været mange og Skanderborg var 100% klar, da de gik på banen. De grønne gunmen spillede en rigtigt god kamp på alle pladser i specielt første halvleg, hvor drengene have fuldt styr på AGF’s angrebsspil. Stregspiller William Pedersen var retur og gjorde med sin gode fysik en forskel i både forsvar og angreb og Skanderborg kunne gå til halvleg med en føring på 10-5.
2. halvleg blev mere intens med 14 mål i begge ender. AGF, der har en god bredde i spillertruppen, fik presset mere på samtidig med, at Skanderborg gik et halvt gear ned i forsvaret. Til gengæld var Skanderborg fortsat i kontrol i angrebet, hvor der blev spillet med god styring på banen og en meget lille fejlmargin. Skanderborg holdte halvlegen igennem en føring på 4-6 mål – ikke mindst pga. Thomas Arnoldsen, der viste storform og nettede 9 gange for de grønne, inden kampen kunne fløjtes af med sejr på 24-19 til Skanderborg.

Målscorer Skanderborg:
Thomas Arnoldsen 9, Magnus Haubro Jensen 5, Magnus Vejsgaard 5, Jakob Villemoes Larsen 3, Mads Sejrsen 2.

Website Security Test