Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Kolding – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 3. marts, 2016

KIF Kolding København – Skanderborg Håndbold 29-21 (17-9)

Torsdag aften i Sydbank Arena mod de danske mestre, fuldtidsprofferne fra KIF Kolding København. Den opgave kræver fra Skanderborg side at rigtigt mange ting går op i en højere enhed, hvis den skal give point. Og lad os bare være på det rene, der var ingen enheder der på nogen måder gik op i nogen som helst denne torsdag. De gennemrutinerede gutter fra Kolding og Københavns området, havde opsnuset muligheden for at komme med i toppen af grundspillet, og det gik i den grad ud over et stadig decimeret Skanderborg hold. Hjemmeholdet satte sig tungt på begge ender af banen og skulle ikke bruge mere end 24 minutter på at spille sig foran med 10 mål ved 16-6, og så var den kamp for længst afgjort.

Besard Hakaj 140915-04Kolding spillede noget af det bedste vi har set i denne sæson, og specielt defensivt lignede hjemmeholdet et hold der i dag stemplede ind i DM kampen for alvor. Omvendt spillede Skanderborg en kummerlig omgang håndbold, hvor specielt 1. halvleg var tæt på en regulær gammeldags røvfuld. Angrebsspillet kunne slet ikke matche det aggressive Kolding forsvar, og ingen af vore bagspillere ramte noget der mindede om niveau. Meget sigende for 1. halvleg stod der kun 2 Skanderborg spillere noteret for mål efter 29 minutter, og det var højre fløj Tim Sørensen med 3 og stregspiller Besard Hakaj med 5. Jonas Langerhuus kom ind i slutningen af 1. halvleg og i sidste sekund satte han punktum for de længste 30 minutter i denne sæson, med et forløsende mål fra mere end 7 meter til pause stillingen 17-9.

Efter pausen fortsatte Kolding hvor de slap, og efter 37 minutter var hjemmeholdet igen foran med 10 mål ved 21-11. Herefter blev der skiftet flittigt ud på begge hold, og en regulær våbenhvile blev indledt. Begge hold vidste godt hvor dagens 2 point blev placeret og resten af kampen fusede ud i lidt bytten mål.

Jonas Langagerhuus 161215-12Duellen om topscorer titlen mellem Bo Spellerberg og Tim Rittersport Sørensen blev også vundet af Kolding spilleren. De lavede begge 3 rene mål, men Bo Spellerberg kunne tilføje 4 straffekast mål og nåede dermed 7 og fører dermed med 4 mål efter dagens kamp.

Der var ikke mange plusser i karakterbogen til The Green Gunmen i dag. De få der var blev tildelt Besard Hakaj som var effektiv og lavede 7 gode mål, og plusser skal der også gå til Jonas Langerhuus der spillede de sidste 35 minutter, og viste mandsmod og fighterinstinkt som den gamle Langerhuus. Der var ikke flere plusser, og så siger det vel nærmest sig selv at så får man ikke point med hjem en regnfuld torsdag fra 6000 Kolding.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Besard Hakaj 7, Jonas Langerhuus 3, Tim Sørensen 3, Mikkel Kaagaard 3, Jacob Aaquist 2, Rasmus Kaagaard 1, Kasper Foder Nielsen 1, Frederik Sass 1.

Målscorer KIF Kolding København:

Bo Spellerberg 7, Sebastian Augustinussen 5, Konstantin Igropulo 5, Lukas Karlsson 3, Magnus Landin 3, Torsten Laen 2, Nikolaj Enderleit2, Peter Beuschau 1, Cyril Viudes 1.

Tilskuere: 2.783

Udvisninger: Skanderborg 5, KIF 1.

Website Security Test