Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt TTH – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 11. marts, 2016

Lørdag starter 3. sidste spillerunde i Boxer Herre Ligaen, og meget står på spil for mange hold. For The Green Gunmen er der kun 2 ting der tæller.

For det første….

Hvordan dælen vi får hevet point med hjem fra den aktuelt mest vanskelige opgave hele sæsonen, udebane mod ligaens tophold Team Tvis Holstebro, med kampstart kl. 16.30.

Derefter…..

Hvor mange point får Sønderjyske ud af deres hjemmekamp mod ustabile Aalborg Håndbold, med kampstart kl. 15.00.

Uanset hvad der sker, så bliver der intet endeligt afgjort i morgendagens 2 opgør, og uanset resultaterne så bliver det årets gyser på torsdag kl. 20.30 i Cigaren mod Sønderjyske. På torsdag vil der restere 2  runder, og stillingen kan være alt fra minus 3 point, til plus 1 point i forhold til Sønderjyderne. Fakta er at der lige nu er et sølle point der skiller nummer 8 Sønderjyske fra nummer 9 Skanderborg. Ligaens nummer 8 spiller slutspil, nummer 9 har ferie onsdag den 23. marts, og 6 måneders kamppause – unægtelig en forskel der er til at tage og føle på.

SheriffAlt sammen bliver vi klogere på efter morgendagens 2 opgør, og vort fokus er naturligvis på kampen i Holstebro. Mødet mod liganes duks der var spået en svær sæson i midten af ligaen af alle eksperter, men som har vist sig som det bedste hold af alle efter de første 23 runder. Team Tvis Holstebro har handlet flittigt ind i slikbutikken Skanderborg Håndbold de seneste år, og imorgen står vi da også overfor 3 tidligere Gunmen. Peter Balling, Lars Mousing og Jonas Hansen. Spørgsmålet bliver så om det bliver et glædeligt gensyn, det bliver vi alt sammen klogere på lørdag eftermiddag. Drengene kan spille frit i forhold til at vi nu er fri af kvalifikationskamp spøgelset, og give den fuldt gas i bestræbelserne på at lave rundens overraskelse.

Sheriffen tror på chancen – hør bare her….

Website Security Test