Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt nederlag til Århus Håndbold

Tom Kristensen, udgivet d. 8. marts, 2016

 

U18 Drenge Liga: Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold 24-28

Topholdet Århus vinder igen

Skanderborg øjnede inden kampen en mulighed for en sejr mod topholdet Århus efter den stærke præstation i det første opgør fire dage forinden. Desværre nåede Skanderborg ikke helt samme niveau, og hver gang man var oppe og bide Århus i haserne, slog udeholdet igen og vandt kampen velfortjent.

Kampens start blev noget ujævnt med en del tekniske fejl og afbrændere for begge holds vedkommende, og således stod det kun 1-3 efter 10 minutter. Derefter begyndte Århus` spil at fungere bedre, mens Skanderborg havde svært ved at finde løsninger i angrebet. Efter noget tid forsøgte de grønne sig med en offensiv målmand i angrebet samt at gå frem i en 5-1 i forsvaret for at ændre billedet. Kombineret med bedre spil og udnyttelse af chancerne fik Skanderborg kontakt, og kunne gå til pausen med kun 2 mål op.

Skanderborg startede 2. halvleg med en del tekniske fejl og afbrændere, mens Århus var en anelse bedre. Efter 10 minutter gik hjemmeholdet op i en 4-2 opdækning, som lod til at genere udeholdet kraftigt, og samtidig fik Skanderborg styr på spillet i angrebet. På den facon kom de grønne op på 19-20 midt i halvlegen, og nu øjnede hjemmeholdet muligheder for at få point ud af opgøret. Desværre kom Århus igen, samtidig med at Skanderborg lavede flere tekniske fejl og havde for mange afbrændere. Således kunne udeholdet udbygge føringen til 4 mål som holdt hjem de sidste 10 minutter, og gav Århus en fortjent sejr.

Stillinger undervejs:

1-2, 1-3, 3-7, 6-11, 9-11, 12-14, 13-16, 16-19, 19-20, 20-23, 22-26, 24-28.

Målscorer:

Magnus Nygaard 9, Simon Hedehus 5, Jesper Redlefsen 5, Kristian Stampe 2, Nicolai Husum 2

 

 

Website Security Test