Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mikkel Kaagaard forlænger

Webredaktør, udgivet d. 12. marts, 2016

Det begynder at ligne en trup der snart er ved at være på plads til den kommende sæson i Skanderborg.

Nu har venstre fløj Mikkel Kaagard også sat sit navn på en etårig forlængelse og han fortsætter dermed som Gunman i yderligere en sæson. Den underskrift glæder sportschef Torben Væver.

Mikkel Kaagaard 090316-05Vi har været rigtig glade for Mikkel siden han kom til klubben for 3 sæsoner siden. Både på og udenfor banen er det en knægt som bidrager med alt hvad han har, og er en utroligt vellidt person i klubben. Han har fået en større og større rolle på banen igennem hans tid i klubben, hvor han både kan bruges som venstre fløj og også afløse som playmaker. I denne sæson har Mikkel fået en ekstra stor betydning, da han pludselig stod alene på venstre fløj, da både Frederik Sass og Andreas Væver har været ude med skader, og den udfordring har han løst til absolut karakter UG.

Mikkel har sideløbende med håndbolden fået taget en uddannelse som speditør ved firmaet Schenker i Århus, og er udlært til sommer. Selvom det har været en presset tid med både liga håndbold og fuldtids arbejde, har Mikkel altid jort alt hvad han kunne for at passe begge dele, og det er fra min stol glædeligt at spilerne kan få både uddannelse og håndbold til at gå op.

Vi er rigtigt glade for at vi også fremover kan få glæde af Mikkels kvaliteter både på og udenfor banen i Skanderborg Håndbold.

 

Website Security Test