Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ligaoprykning og tillykke-fest

Webredaktør, udgivet d. 27. marts, 2016

Fantastisk hjemkomst til 1. divisionsdamerne

Det var en fantastisk hjemkomst 1. divisionsdamerne kom hjem til, fra Vendsysselkampen i Hjørring lørdag aften, 02Oprykningda de få timer forinden havde sikret sig de to point som der skulle til for at rykke direkte op i Primo Tours Ligaen.

Herrernes sportschef Torben Væver havde arrangeret en tillykke-fest til damerne hjemme i Morten Børup-hallen, med hjælp fra nogle frivillige hjælpere, som på ingen tid fik stablet fadøl og hotdogs på benene. IMG_0672Da 1. divisionsdamerne ankom kl. 20.00 var det til ”rød løber” og et stort antal af fans som ville sige tillykke med ligapladsen i næste sæson.

Borgmester Jørgen Gaarde holdt en fin tale og det samme gjorde både Torben Væver og damernes sportschef Henrik Lyngby.

Kæmpe tillykke til klubben, alle omkring holdet, damerne og trænerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website Security Test