Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kun en sejr tæller

Webredaktør, udgivet d. 16. marts, 2016

Årets kamp i Cigaren !

Det kan vel næppe kaldes andet når Sønderjyske kommer på besøg torsdag aften kl. 20.30, i en kamp der kan afgøre hvilke af de 2 hold der kommer med i slutspillet.

2 point skiller de 2 hold ad i tabellen, og de 2 point som sønderjyderne er bedre fik de netop i den omvendte kamp i Sønderborg, som morgendagens gæster vandt 25-21. 4 mål er derfor kravet for Skanderborg for også at overhale Sønderjyske indbyrdes inden sidste spillerunde på onsdag den 23/3, hvor Skanderborg hjemme møder REHH og Sønderjyske skal en tur til Bette Balkan.

I første omgang koncentrere The Green Gunmen sig dog om at kampen skal VINDES, og så må vi se hvad der så kan ske i sidste runde. Alt andet end en sejr vil betyde at Sønderjyske sikre sig den sidste slutspilsplads, så der er næppe grund til at tro at der ikke er den helt dyre ammunition i riflerne når de pakkes ud torsdag aften.

Efter onsdagens resultater er det nu givet at Skanderborg kun kan ende som nummer 8, 9 eller 10 i årets Boxer Herre Liga, og vi er endegyldigt sikret yderligere en sæson i den bedste række. Det bliver også et jubilæum, nemlig sæson nummer 10 i den bedste række igennem klubbens historie.

Der er lagt op til et vanvittigt drama, som TV2 Sport da også har valgt at vise live. Billetsalget åbner 18.30 og fra 19.00 til 20.00 køres årets Spinning Tour i Gymnastiksalen, hvor alle opfordres til at komme og heppe på de 9 seje cykelhold. Sponsorene spiser i dagens anledning også i gymnastiksalen, så der skal nok blive fest og ballade allerede inden kampstart.

Ydermere er det jubilæumskamp, da det er Herre Liga kamp nummer 100 der fløjtes op til kl. 20.30. Der bliver også stort fremmøde fra Sønderjyske, der har reserveret deres 10% af pladserne i hallen, så kom i god tid og lad os fylde Cigaren til absolut sidste plads.

Sheriffen fangede vi her til aften, og han havde følgende ord at sætte på opgøret:

 

Website Security Test