Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Klubhistorie

Webredaktør, udgivet d. 27. marts, 2016

Referat 1.div.damer, Vendsyssel Håndbold-Skanderborg Håndbold 24-33 (14-20)

Med lørdagens storsejr i Hjørring over Vendsyssel rykkede Skanderborgs 1. divisionsdamer så endelig , som det første kvindehold i klubbens historie, i ligaen fra næste sæson.

Når nu pigerne ikke fik de to nødvendige point hjem i første omgang i tirsdags, da de tabte til Aalborg i cigaræsken, var det næstbedste en oprykning på udebane i Hjørring.

Vi skylder Vendsyssel en stor tak. De var fantastiske værter, som lod os feste på deres halgulv og omklædningsrum og kom med både blomster til kampens spiller fra vores hold (Amalie Grøn) og vin til mig, så de gav os en rigtig god oplevelse, siger en glad skanderborgtræner, Mikkel Voigt Frederiksen, der ikke har fået stemmen helt tilbage dagen derpå efter en lang nats fejring.Amalie Grøn

Holdet og staben omkring dem blev fejret med en reception i Vippen i Morten Børup Hallen, da de ankom med bussen fra Vendsyssel lørdag aften. En større flok var troppet op for at tage imod det kommende ligahold, som blev fejret med konfetti, hotdogs, fadøl og borgmestertale med mere. Dernæst drog hold og stab i samlet flok til Aarhus og festede igennem til langt ud på den lyse morgen.

Det betød meget for os, at der blev taget sådan imod os hjemme i klubben. Det var en helt fantastisk dag, som man ikke lige glemmer. Generelt kan man vel sige, at det er et større mirakel, at vi rykker op i ligaen. Liga Oprykning 15/16Hvem havde set det kommer? Og hvad skete der egentlig, spørger man lidt sig selv, smiler Mikkel Voigt, der dog lover, at holdet til sin sidste kamp i 1. division, som spilles på lørdag kl. 15 i Morten Børup Hallen mod DHG Odense, forbereder sig, som det plejer, og naturligvis går benhårdt efter at vinde.

Selve kampen lørdag mod Vendsyssel blev en stor forløsning for Skanderborg med flot angrebsspil, masser af vilje og hopla blandt spillerne.Nicoline Olsen

Vi havde jo gode kort på hånden, og det var rart at få det omsat til virkelighed. Det blev en helt fantastisk kamp, vi var klar og havde ved pausen scoret overdrevet mange mål, så vi førte 14-20. Vendsyssel er virkelig gode i deres kontraspil, med især Kristina Bille, som er helt eminent. I første halvleg kunne vi dog godt have tænkt os at få endnu mere ud af vores gode spil. I anden halvleg fik Vendsyssel svært ved at komme til gode skudchancer mod vores 6- mod 6-spil og gode flow. Vi mistede dog lidt koncentrationen, da der var et kvarter igen, og brændte en del, hvor vi var alene med målmanden. Men resultatet taler jo for sig selv, fortæller Mikkel Voigt Frederiksen.Tak for kampen mod Vendsyssel sæson 15/16

Målscorere: Laura Damgaard 10, Amalie Grøn 8, Kristina Jørgensen 7, Cecilie Vester 2, Othilia Christensen 2, Nicoline Berthelsen 1, Mette Lassen 1, Janne Brøndum 1, Nicoline Olsen 1.

Website Security Test