Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne møder Fredericia HK ude

Webredaktør, udgivet d. 4. marts, 2016

Optakt 1. div. damer, Fredericia HK – Skanderborg Håndbold, Søn d. 6/3 kl. 19.30 i Thansen.dk Arena

Søndag aften i den bedste sendetid, skal damerne på besøg hos “lokalrivalerne”, Fredericia HK, som ledes af den tidligere Skanderborg-træner, Mikael Jensen.

Dagens modstander har haft en lidt blandet sæson resultatmæssigt og har spillet fuldstændig lige med stort set alle hold i rækken inkl. Ajax København.

De nyoprykkede Fredericia-piger er inden- og i sæsonen blevet væsentligt forstærket af profiler som Trine Knudsen, Maja Bech Hansen og senest Nanna Friis og det er derfor med stor ydmyghed at vi gæster T-Hansen Arena søndag aften. Caroline Theill 4

Vores sidste opgør med Fredericia HK blev til en storsejr. Cifrene lyver en anelse, da vi vandt sidste periode af kampen med 7-0, men det lader vi os ikke narre af.

Vi er bekendt med at Fredericia forud for sæsonen har skabt et rigtig stærkt hold og senest har oprustet lidt for at sikre overlevelse i 1. division. Kampen søndag aften bliver med stor sikkerhed tæt, ligesom ca. 75 % af alle Fredericias kampe, er.

Fokus er fra vores side på vores selv og de elementer i spillet vi arbejder med og vi glæder os til at møde Fredericia i deres hal.

Vi er i øjeblikket lidt ramt på ressourcerne, men kæmper forsat med næb og klør for alle point vi kan komme i nærheden af.

Både vi og Fredericia har brug for pointene i weekendens opgør – så der er lagt i kakkelovnen til en dramatisk kamp i Fredericia.

Alle med grønne hjerter må hellere end gerne møde op i T-Hansen Arena søndag aften.

God kamp til alle.

Website Security Test