Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne ind i slutfasen

Webredaktør, udgivet d. 20. marts, 2016

Optakt 1.div.damer, Skanderborg Håndbold vs. EH Aalborg tirs. 22/3 kl. 20.10 i MB-hallen.

Efter en lang og hård sæson – for både hoveder og kroppe – træder 1. divisionsdamerne nu ind i slutfasen. Heldigvis har vi 3 kampe tilbage mod henholdsvis dagens modstander, EH Aalborg, og derefter Vendsyssel Håndbold og DHG Odense. Alle modstandere har, ligesom os, masser at spille for, så det bliver intet afdansningsbal.Skanderborg Håndbold damer vs. EH Aalborg

For os gælder scenariet at vi skal vinde én kamp mere for at kalde os vindere af 1. division. For dagens modstander er der tale om en mindst lige så alvorlig situation, da EH Aalborg i øjeblikket kæmper for at undgå nedrykning. I den forbindelse slog gæsterne for 14 dage siden vores rivaler fra Ajax København og holdt dermed liv i drømmen og overlevelse i landets næstbedste række. EH Aalborg er nyoprykkere og forsøger derfor at etablere sig i rækken. Holdet består af et godt solidt kollektiv krydret med enkelte profiler som Julie Aagaard, Charlotte Mikkelsen og Maria Hellerup. Sidstnævnte er hentet ind i vinterpausens transfervindue sammen med Iben Due Kristensen, som kommer til efter et kort visit i Hadsten.

Vi har i løbet af sæsonen mødt EH Aalborgs piger i en træningskamp med nederlag til følge og vundet i turneringen, så vi glæder os meget til at spille denne “afgørende” kamp mod dagens gæster, som med sikkerhed vil give os kamp til målstregen. Det er imidlertid ti dage siden vi sidst var i kamp. Tiden er blevet brugt flittigt på at få spillere klargjort til dagens kamp og træne videre på de elementer i spillet, vi i løbet af de seneste uger ikke har været tilfredse med.

Stemningen i truppen er naturligvis god forud for kampen, men vi er bevidste om denne kamps betydning for begge mandskaber og er forberedte på det tryk EH Aalborg vil sætte os under. Vi tager som altid imod modstanderen med stor respekt og glæder os til at kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for en stor grøn aften! cero-etage

God kamp til spillere, ledere, dommere og tilskuere.

Entrépris: 40,- kr. for voksne o/18 år

Husk: Der er lodtrækning på entrébilletten om et par lækre bukser fra det lokale tøjfirma Cero Etage.

Website Security Test