Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Damerne gæster Hjørring

Webredaktør, udgivet d. 25. marts, 2016

Optakt 1.div.damer, Vendsyssel Håndbold – Skanderborg Håndbold 26/3                 kl. 15.00 i Park Vendia i Hjørring.

Efter sidste uges nederlag til EH Aalborg er damerne lørdag på vej til Hjørring for at møde Vendsyssel Håndbold, som er placeret på 5. pladsen i 1. division. Dagens modstander har en god hjemmebane og et endnu bedre hold – med den helt store profil og topscore i form af Kristina Bille, som virkelig har leveret på et højt niveau i indeværende sæson. De to stærke backs i Julie Jensen og Anne Nørkjær har ligeledes fundet vej til netmaskerne et utal af gange i sæsonens første 24 kampe. Laura Damgaard 1 div. damer 15/16Vendsyssel Håndbold er, netop grundet disse stærke profiler, rækkens flittigst scorende mandskab.

Kampen denne lørdag er således en kamp mellem to hold, som gav hinanden en rigtig god kamp i deres første indbyrdes opgør og to hold, som er dygtige i angrebsspillet. Kampen må vurderes som en 50/50 kamp, hvor det hold som rammer dagen og har marginalerne på deres side, vinder!

I Skanderborg-lejren håber vi på, at kunne præstere en rigtig god kamp på denne udebane i Hjørring. Piger, trænere og alle omkring holdet er indstillet på at kæmpe hele vejen igennem og løbe retur i samtlige minutter for at stoppe den stærke Vendsyssel-kontra.

Vi glæder os til en rigtig god kamp i Vendsyssel og håber at se mange grønne på disse nordlige kanter.

Website Security Test