Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

AMOK uge i vente tirsdag & Onsdag

Webredaktør, udgivet d. 20. marts, 2016

Sæsonen er inde i sin sidste og helt afgørende fase, og traditionen tro er Skanderborg med fremme på flere fronter. 3 store spørgsmål KAN blive afgjort i Cigaren på tirsdag og onsdag, hvor Danmarks ældste og mindste håndboldhal igen er rammen om store håndbold dramaer.

u16 drenge 2015_2016Tirsdag kl. 18.00 har U16 Liga Drenge den første af 2 matchbolde for at kvalificere sig til DM slutspillet. Modstanderne er VIES, Vejle Idrætsefterskole med Jesper Houmark ved roret. Skanderborg mangler at møde netop VIES 2 gange i de sidste 3 spillerunder, og EN grøn sejr vil endegyldigt sende de grønne SHEA drenge med til kampen om Damarks Mesterskabet.

Tirsdag kl. 20.10 sendes den anden raket i luften. 1. divisions damerne har 3 matchbolde tilbage i kampen om at kunne kalde sig Liga hold, for første gang i klubbens historie. Pigerne står tirsdag overfor EH Aalborg og kan med en sejr endegyldigt vinde 1. divisions rækken og sikre ligapladsen. Pigerne har 2 yderligere chancer hvis det skulle glippe på tirsdag, da en sejr i en af de 3 resterende kampe er nok. De sidste 2 runder hedder Vendsyssel Håndbold ude og DHG Odense hjemme i sidste runde lørdag 2. april.

Martin Mauer Larsen 170316-9934Onsdag kl. 19.30 slutter The Green Gunmen grundspillet af, ligeledes i Cigaren. Vi ligger før sidste kamp a point med Sønderjyske, men er dårligst indbyrdes med Sønderjyderne. Skal vi overhale Sønderjyske og kvalificere os til slutspillet, kræver det at vi får min. 1 point mere end Sønderjyske på onsdag. Morten Henriksens tropper skal på udebane mod Mors-Thy, der ikke har noget på spil i onsdagens kamp. The Green Gunmen tager imod Ribe-Esbjerg på hjemmebane men her har gæsterne til gengæld masser at spille for. Claus Uhrenholts tropper skal bruge 2 point for at være sikre på ikke at blive overhalet af HCM på 12, pladsen, ellers skal REHH ud i de kvælende kvalifikationskampe mod nummer 3 fra 1. division (Odder Håndbold i skrivende stund). I Boxer Herreliganes nuværende form har vi aldrig været med i slutspillet tidligere, og det er desværre ikke vi vore egne hænder. Vi skal hente minimum 1 point i forhold til Sønderjyske, og der er ikke andet at gøre end at forsøge at sætte Ribe-Esbjerg på plads og så bede til Bette Balkan. Lykkedes det ikke at hente point på Sønderjyske, ender vi som nummer 9 og sæsonen er dermed slut.

En forrygende uge venter med 2 dages drama i Cigaren i træk.

Website Security Test