Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ufortjent point til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 10. februar, 2016

U18 piger Liga: Skanderborg Håndbold – DUH Esbjerg 28–28 (14-17)

Heldigt point i U18 pigerne

En scoring i absolut sidste sekund af Stine Kristensen sikrede U18 pigerne et ualmindelig heldigt point hjemme mod bundholdet DUH Esbjerg. Et point som må anses for ufortjent på en dag hvor Esbjerg, som inden kampen endnu ikke havde point på kontoen, ydede stor modstand. Før jul var to indbyrdes kampe endt med storsejr til de grønne. Det blev dermed alt andet end den kamp man havde forventet på forhånd, og man måtte sande at intet er afgjort på forhånd i denne branche. Det hele startede ellers meget godt. Hjemmeholdet kom i front med 7-4 efter 8 minutter spil, men herfra gik det galt. Esbjerg fik let hentet hjemmeholdet, og kom foran første gang ved 7-8. Herfra var det Esbjerg som var spilstyrende og, de kunne fortjent gå til pausen foran med 14-17. Hjemmeholdet ellers så stærke forsvar svigtede, og der var ikke meget hjælp at hente for de to målvogtere. Udeholdt kom alt for let til scoringerne, og 17 mål i en halvleg er sæsonens dårligste halvleg for pigerne. Efter pausen kom Skanderborg igen godt fra start, de fik hentet Esbjerg efter få minutters spil, men igen faldt de tilbage på hurtige afslutninger, og Esbjerg kunne igen trække fra. Udeholdet førte resten af kampen, og var med få minutter igen foran med 3 scoringer. Det hele lignede derfor en overraskende udesejr, og da Esbjerg med 20 sekunder igen havde en 100% chance, foran med et mål troede de fleste den kamp blev lukket. Men i to omgange brændte de chance og hjemmeholdet fik smidt TTO kortet med 15 sekunder igen. De fik sat et angreb op som resulterede i en 2 minutters udvisning, og tiden blev stoppet med 4 sekunder igen. Det gav chancen for et par afleveringer og endte ufortjent med en scoring. En dramatisk en af slagsen da bolden gik gennem målnettet, og dommeren derfor først ikke dømte mål. Heldigvis var han ene om at mene der ikke var mål, og efter lidt snak med meddommeren, og efter at havde inspiceret hullet i nette blev det korrekt ændret til scoring og pointdeling mellem de to hold. Pigerne får chance for at revanchere sig allerede fredag hvor Viborg kommer på besøg.

Målscorer for Skanderborg: Sofia Deen 7(1), Stine Kristensen 6, Nicoline Olsen 6, Kristina Jørgensen 4, Edita Nukovic 2, Michelle Sally 1, Louise Herskind 1, Sarah Stougaard 1

IMG_2299

 

 

 

Website Security Test