Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Uafgjort til U14D

Tom Kristensen, udgivet d. 29. februar, 2016

U14D 1. Div. A Skanderborg – Odder 16-16 (7-7)

Tøvende indsats gav kun 1 point
Kamp fredag aften i Træningshallen på Fælleden er på forhånd et svært udgangspunkt. At have favoritværdigheden og en 10-måls sejr med fra seneste opgør, tyngede måske også. I hvert fald kom Skanderborgs drenge skidt fra start mod et velforberedte Odder mandskab. Tålmodigheden manglede i angrebet, hvor der blev afsluttet for hurtigt og uden tanke på at spille næste mand god. Det er svært at mindes hvornår Skanderborgs Young Guns er gået til halvleg på 7-7 – og den lave målscore skyldtes ikke kun fremragende målmandsspil i begge ender.
Desværre lykkedes det ikke at få vendt bøtten i 2. halvleg. Holdene fulgtes ad, anført af Odder, men Skanderborg spillede tøvende og lignede et hold, der ikke helt vidste, om de ville gå efter sejren. I stedet blev der satset på egen scoring, de reelle chancer blev brændt og de tekniske fejl stod i kø.
5 sek. før tid blev Skanderborg en mand i undertal på et frikast begået på midten. Skanderborg havde netop bragt sig foran 16-15, men på en lang aflevering til venstre fløj, fik Odder helt fortjent udlignet til kampens slutresultatet 16-16.
Mon ikke Odder rejste tilfredse hjem, mens det ligner tid til reflektion hos Skanderborg, hvor kun målmand Jonas Bang holdte niveau denne fredag aften.
Mål Skanderborg: 
Magnus Haubro Jensen 4, Magnus Vejsgaard 4, Marcus Pors Engelbrecht 3, Lasse Højgaard 2, Thomas Arnoldsen 2, Jakob Villemoes Larsen 1
Skanderborg Håndbold U14 Da 2015-16
Website Security Test