Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16P vandt hjemme

Tom Kristensen, udgivet d. 7. februar, 2016

U-16 Pige 1. division: Skanderborg Håndbold – Silkeborg/Voel KFUM 31-18 (15-7)

Silkeborg/Voel startede kampen op i et meget højt tempo, som de dog kun formåede at holde i de første 15 minutter af kampen, men Skanderborg var forberedte og havde godt returløb, så rent målmæssigt fulgtes de to hold pænt ad i starten af kampen. Da Skanderborg efter ca. 10 minutter gik op i et 5-1 forsvar holdt de stort set modstanderne fra scoringer, og først allersidst i halvlegen fik Silkeborg/Voel scoret et enkelt mål. Skanderborg-pigerne derimod scorede fra stort set alle positioner, og specielt Sofie Sletskov havde gang i skudarmen og satte bolden ind, hvor hun havde lyst.

I anden halvleg var kampen præget af mange udvisninger til begge hold, og Skanderborg brugte samtidig den store føring til at eksperimentere med forskellige angrebsåbninger, så det blev en rodet affære, men der var aldrig tvivl om, at Skanderborg ville vinde kampen med mange overskydende mål.

Efter kampen sagde Ronni Boy: ”Jeg synes, at vores opdækning fungerer rigtig godt i dag, og i de sidste 16 minutter af 1. halvleg holder vi stort set modstanderne fra at score – selvfølgelig kombineret med en velspillende Anna Kristensen i målet. I angrebet har vi nemt ved at spille os til gode chancer, og jeg vil specielt nævne Caroline Callesøe, som udnyttede de frispilninger hun fik på bedste vis”.

Målscorere: Emma Thatt 8, Sofie Sletskov 8, Mathilde Schou 3, Stinna Benfeldt 3, Caroline Callesøe 3, Josefine Thorsted 3, Signe Meldgaard 2 og Maria Skov 1

Næste kamp er Elite Cup kamp mod de stærke piger fra FC Midtjylland Ungdom Ikast. Denne kamp spilles i Morten Børup Hallen onsdag den 10. februar kl. 20.15.

 

 

Website Security Test