Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 holdene stormer videre

Webredaktør, udgivet d. 24. februar, 2016

Der var dømt topopgør mellem nummer 1 & 2 i U16 Drenge ligaen tirsdag aften i Cigaræsken. Gæsterne var de forsvarende danske mestre fra Fredericia-Trelde, men det skræmte ikke de grønne Skanderborg drenge. Skanderborg vandt kampen så sikkert som 33-25 og har nu sat sig sikkert på 1. pladsen efter de første 4 kampe. The Young Green Gunmen har maksimum point 8 kampe efter lutter sejre, mens Fredericia-Trelde fortsat ligger på 2. pladsen med 6 point for 5 kampe.

Nummer 1 & 2 fra Ligaen kvalificere sig til DM slutspillet efter sæsonen.

Også det bedste U16 Pigehold i grønt var i kamp tirsdag. Holdet der missede ligaen med mindst mulig margin i december, er kommet suverænt fra start i deres 1. divisions pulje. På udebane storsejrede pigerne med hele 30-17 over Ikast Håndbold.

U16 pigerne har ligeledes maksimumpoint og har samlet 10 point sammen efter de første 5 kampe.

u16 drenge 2015_2016

Website Security Test