Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Svære arbejdsbetingelser når vi møder Hadsten ude

Webredaktør, udgivet d. 19. februar, 2016

Optakt 1. div. damer, Hadsten SK – Skanderborg Håndbold, søn. 21/2 kl. 19.30 Vestjysk Bank Arena, Hadsten

På søndag møder 1. divisionsdamerne Hadsten Sports Klub på udebanen. Vi forventer at kulissen bliver en større blå heksekedel, da Hadsten har lanceret ”Blue Sunday” og inviterer ungdommen og lokalområdet til årets håndboldfest i Vestjysk Bank Arena.

I den første kamp sendte vi Hadsten hjem med et større nederlag, men meget er sket siden, og Hadsten har fået flere vigtige brikker tilbage efter skader. 1. div. damer 15/16Specielt er mrs. Hadsten i form af Malene Mogensen tilbage og hun virker til at være i topform. En spiller med et utroligt blik for spillet og hun besidder et utal af spektakulære og nærmest umulige indspil. Vi skal have løst hende, hvis vi skal have point med hjem.

Hadsten er dog også mere end Malene Mogensen, og har ligesom os selv en god base i forsvaret og lynhurtige spydspidser i deres fløjspillere. Hadsten har leveret rigtig gode resultater på hjemmebane og har senest sendt rækkens nummer et i Ajax København hjem med et større nederlag. Med udsigt til en propfyldt arena og to tændte mandskaber, kan vi kun anbefale at lægge vejen forbi og støtte pigerne. Kom i god tid.

Rigtig god kamp til alle!

Website Security Test