Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U16P

Tom Kristensen, udgivet d. 29. februar, 2016

U16 piger 1. division: Silkeborg Voel – Skanderborg Håndbold 21-35

Stadig ubesejret.

Det på dagen rødblusede udehold vandt stort i lokaldysten mod Voel. Pigerne var ellers meget gavmilde i første halvleg, og især forsvaret havde ikke sin bedste dag. Det gav Voel mulighed for at score hele 16 gange i første halvleg. Et antal der stod skarpt i kontrast til 2 halvleg hvor pigerne fik strammet op og Voel kun fik scoret 5 gange. Selv om Skanderborg lukkede 16 mål ind i første halvleg var de dog stadig solidt foran ved pausen med 5 scoringer. For udeholdet skal Mathilde Schou fremhæves for en super flot kamp. Den hurtige fløj scorede ikke mindre end 13 mål på 13 forsøg!!

Pigerne spiller igen onsdag hvor de hjemme i Morten Børup hallen møder HEI/VRI i elitecuppens semifinale.

Målscorer for Skanderborg: Mathilde Schou 13, Emma Thatt 11, Stuinne Benfeldt 4, Josefine Thorsted 2, Katrine Lind 2, Sara Rexhepi 1, Caroline Callesøe 1

u16 piger 2015_2016

Website Security Test