Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Stenhård kamp venter

Webredaktør, udgivet d. 12. februar, 2016

Optakt Skanderborg Håndbold 1.divisiondamer – Bjerringbro FH, søndag den  14/2 kl. 14.00 i MB-hallen.

Denne søndag hjemme i Cigaræsken tager vi imod Bjerringbro FH – aktuelt rækkens nr. 7 men skindet bedrager.

Bjerringbro FH og Skanderborg Håndbold har igennem de seneste sæsoner spillet nogle dramatiske opgør, som er blevet afgjort i slutminutterne. Kampene har indeholdt det hele og denne søndag i Cigaræsken bliver med sikkerhed ingen undtagelse. Dagens modstandere består nemlig af en lang række dygtige spillere, hvoraf flere af profilerne i bagkæden Line Gyldenløve, Helle Walentin og Pernille Laur har spillet en del flere seniorkampe end det purunge Skanderborg-hold. Monika Kongsgaard (2)

I sidste uge hentede pigerne 4 point i henholdsvis Rødovre og på Frederiksberg mod BK Ydun. De point er sat i banken og arbejdet forsætter.

Spillemæssigt er der plads til forbedringer og øget koncentration, men vi arbejder godt i hallen og pigerne er stadig sultne efter alle de point som vi kan komme i nærheden af!

Vi tager hul på sæsonens afgørelse og betragter de sidste otte kampe, som finaler, der alle er væsentlige for at give os det bedst mulige udgangspunkt. Træningen, seriøsiteten og forberedelsen får det sidste hak opad før vi i weekenden tager fat. Vores fysiske forfatning ser god ud og vi har en god fornemmelse forud for sæsonens afrunding.

Kampen mod Bjerringbro FH er helt åben og kan falde ud til begge sider – vi vil kæmpe stenhårdt for, at vi kan hæve armene over hovedet ved sidste fløjt, men alle er bevidste om, at Bjerringbro FH er en dygtig modstander, som vi virkelig skal ramme på dagen, for at slå igen.

God kamp til Bjerringbro FH, tilskuere og dommere.

Entré: 40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test