Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sidste Sjællandstur

Webredaktør, udgivet d. 5. februar, 2016

Optakt BK Ydun – Skanderborg Håndbold, søndag 7/2 kl 15.30 i Frederiksberg-Hallerne

På søndag møder 1. divisionsdamerne BK Ydun på udebane. De to klubber har begge haft en dygtig årgang 1995 på pigesiden, som har spillet mange gode kampe igennem ungdomsårene, så det er to hold, hvor en del af spillerne kender hinanden. Weekendens modstander er oprykkerhold og har indtil nu haft en på papiret svær sæson i 1. division, hvor man har besejret Hadsten, TMS Ringsted og VSH2002.

Holdkortet fejler dog ingenting og indeholder profiler som Anja Salsø og Thea Refsgaard på de to backs og Louise Pettersson i målet. Derudover findes der stærke spillere på flere andre positioner og selvom holdet har haft modgang i indeværende sæson, så viser resultattavlen, at det er mange smalle nederlag, hvor de almindeligt kendte “marginaler” har gået de lillafarvede imod. Amalie Grøn HANSEN 230116-11

Vi erindrer også, at have store problemer med de hårdt fightende Ydun-piger i vores første indbyrdes opgør, som vi først lukkede helt ned til en 23-18 sejr med få minutter igen. Summersummarum: Vi har mega respekt for dagens modstander! Vi lærte i tirsdags meget om os selv, og hvordan vores spil og forsvar hænger sammen, når vi er tilstede og når vi ikke yder optimalt. Denne viden tager vi med os i bussen på søndag mod BK Ydun i vores sidste Sjællandstur i indeværende sæson.

Vi lover en rigtig god fight af alle i truppen og håber at se mange grønne på Frederiksberg.

Rigtig god kamp til alle!

Website Security Test