Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jonasson ny forsvars general

Webredaktør, udgivet d. 8. februar, 2016

The Green Gunmen har fundet afløseren for forsvars general Mads Thomsen fremadrettet. Valget er faldet på 25 årige Jeppe Jonasson, som er hentet hos et af topholdene i 1. division, TMS Ringsted.

Cheftræner Nicolej Krickau:

Vi har været meget grundige i vores research på en ny forsvars general, for det er en meget vigtig position der skal udfyldes efter Mads Thomsen, der har gjort det rigtigt godt i denne sæson. Jeppe Jonasson har indtil videre i sin karriere opholdt sig på sjællandssiden og har på trods af sin unge alder og nuværende status som 1. divisionsspiller, allerede haft 4 år som ligaspiller.

I ungdomstiden var Jeppe en del af ungdomslandsholdene hvor han spillede på hold med blandt andre Mads Mensah, Rasmus Lauge og Peter Balling.

Hans rolle var ikke så stor i hans første senior år i ligaen med Nordsjælland, men efter skiftet til TMS har han udviklet sig til en central forsvarsspiller på højt niveau. Jeg har set alle hans kampe fra denne sæson og jeg er sikker på at Jeppe og Skanderborg bliver et godt match fremadrettet.

Jeppe er ud over sine forsvars kompetencer også en glimrende venstre back, og selvom vi har hentet ham til Skanderborg som central forsvarsspiller, så glæder jeg mig til at se hvad han kan bidrage med i det offensive også.

Kontrakten gælder for de kommende 2 sæsoner.

Fakta

Navn: Jeppe Jonasson

Alder: 25 år

Højde: 198 cm

Vægt: 105 kg

Uddannelse: Læser til lærer

Tidligere klubber ungdom: Ballerup, Ydun, FIF.

Tidligere klubber senior: Nordsjælland Håndbold, FIF, TMS Ringsted.

Landskampe: 43 ungdomslandskampe, 41 Y og 2 U.

Favorit Gunman: Texas Jack Vermillion

 

Website Security Test