Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U18P

Tom Kristensen, udgivet d. 29. februar, 2016

U18 piger LIGA: DUH Esbjerg – Skanderborg Håndbold 21-25 (10-13)

Vigtig udesejr til U18P

I en kamp på det jævne vandt de grønne uden at imponere en relativ sikker sejr på 4 mål i Esbjerg. Pigerne fik dermed revanche mod Esbjerg for pointtabet hjemme for et par uger siden. De to hold fulgtes pænt ad til midten af første halvleg. Her trak de grønblusede fra og kunne gå til pausen foran med 10-13. Efter pausen kom Esbjerg godt fra start og fik kontakt ved 14-14 efter få minutters spil. Straks svarede udeholdet dog igen og bragte sig i front. Kampenes sidste 20 min. blev med udeholdet konstant foran med 2-4 mål, så den helt store spænding udeblev. For Skanderborg spillede Sarah Stougaard en flot kamp med meget sikre scoringer fra fløjen, og Trine Bentzen leverede en god indsats i målet med nogle meget vigtige redninger i 2 halvleg da kampen skulle afgøres. På tirsdag drager pigerne på heden for at møde ubesejrede FCM i sæsonens sværeste udekamp. Herefter venter en kamppause til den 2. april.

Målscorer for Skanderborg: Sofia Deen 7(2), Sarah Stougaard 5, Kristina Jørgensen 3, Nicoline Olsen 3, Edita Nukovic 2, Michelle Sally 2, Caroline Svarre 1, Stine Kristensen 1, Louise Herskind 1.

u18 piger

Website Security Test