Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i sidste Sjællandskamp

Webredaktør, udgivet d. 7. februar, 2016

Referat BK Ydun – Skanderborg Håndbold, 20-28 (5-15)

Søndag eftermiddag blev det til en sikker sejr at køre hjem til Jylland på, efter Skanderborgdamernes besøg i Frederiksberghallerne i København.Jubel 230116-01

Denne sæsonens sidste kamp på Sjælland var mod BK Ydun, som ligger sidst i tabellen. Skanderborg førte efter godt et kvarter med 3-9, og forspringet var ved pausen øget til ti mål.

Det var igen en rigtig god holdindsats, og vores defensiv fungerede rigtig fint især i første halvleg, så vi holdt Ydun nede på fem mål, og vi fik scoret mange fine mål, siger Skanderborgs træner, Mikkel Voigt, der dog måtte se sit hold slække noget på koncentrationen i anden halvleg, hvor forsvaret ikke hang så godt sammen, så Ydun fik lettere ved at score mål.Stillingen

Anden halvleg startede vi med et rigtig godt overtal, men er man ikke helt til stede, kan alle modstandere i 1. division jo score mål, så vi er rigtig glade for de to point, tilføjer han og roser U18-spiller Sofia Deen, som fik en fin debut på 1. divisionsholdet.

Sejren betyder, at Skanderborg ligger a point med Ajax på førstepladsen.

Nu ser vi frem til næste kamp hjemme på søndag, som er mod Bjerringbro, der har et rigtig godt hold med dygtige og rutinerede bagspillere og et hold, vi traditionelt set har spillet mange tætte kampe mod. Så det skal nok blive en spændende, men også svær kamp, siger Mikkel Voigt.

Målscorere Skanderborg: Amalie Grøn 9, Othilia Christensen 7, Laura Damgaard 3, Cecilie Vester 3, Janne Brøndum 2, Sofia Deen 2, Melanie Fuglsbjerg 1, Caroline Theill 1.

Website Security Test