Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i Santander Cup over Viby

Webredaktør, udgivet d. 23. februar, 2016

Santander Cup 5. runde

Viby IF – Skanderborg Håndbold 24-32 (15-16)

Pokal kamp i Vibyhallen tirsdag aften, foran et feststemt publikum der fyldte Cigaræskens look a like nummer 1. Man syntes der næsten MÅ være sammenfald på arkitektniveau mellem de 2 haller.

Viby Hallen 2016Viby IF der til dagligt optræder i 3. division, var fyldt med gamle grønne kendinge som Mikkel Møller og Jacob Bager, og den tidligere liga spiller, juice legenden Marco Botin var såmænd også at finde på hjemmeholdets holdkort.

Og Viby skulle også vise sig at være et ganske fint håndboldhold. Hjemmeholdet var naturligvis top motiveret for at gøre Ikast kunsten efter fra sidste sæson, nemlig at slå The Green Gunmen ud tidligt i pokalturneringen. Som de ovenstående cifre viser, lykkedes det ikke for Viby, men de gjorde absolut et hæderligt forsøg. Kampen forløb som pokalkampe ofte gør. Skanderborg startede for 90% og fik skabt en lille føring på 11-7 midtvejs i 1. halvleg, hvorefter koncentrationen blev sat yderligere 20% ned. 5 minutter efter var Viby på lige igen ved 12-12 og det hele sluttede med en pauseføring på kun 16-15 til Skanderborg.

Efter pausen satte Skanderborg sig dog hurtigt på kampen igen og hurtigt blev der skabt en 5 måls føring. Kræfterne begyndte herefter at slippe lidt op på de godt kæmpende Viby drenge og det hele endte med en Skanderborg sejr på 32-24, og dermed videre avancement til 6. runde.

Carsten Damsgaard Viby 2016Der var masser af publikummer til pokalhåndbold tirsdag aften, hvor Viby havde sørget for en festlig og hyggelig ramme for opgøret. Specielt det flotte amerikanske lotteri var et hit for de tilrejsende Skanderborg bosiddende tilskuere, hvor Carsten Damsgaard blev aftenens helt store vinder. For blot 20 kroners indskud blev der slæbt både strømper og drikkedunk til spinning cyklen med hjem fra Viby Torv.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Mikkel Kaagaard 6,Tim Sørensen 6, Jacob Aaquist 4, Besard Hakaj 3, Rasmus Kaagaard 3, Kasper Foder Nielsen 3, Jonas Corneliussen 2, Frederik Sass 2, Jonas Langerhuus 2, Morten Kirk Olesen 1.

Website Security Test