Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i Hadsten-hulen

Webredaktør, udgivet d. 22. februar, 2016

Referat 1.div.damer, Hadsten SK – Skanderborg Håndbold, 19-21 (8-10)

Skanderborgs 1. divisionsdamer tilbragte søndag aften i “Hadsten-hulen” i en lydkulisse af trommer, et heppende publikum, gratis adgang, popcorn, kaffe og kage til alle. Hadstenklubbens intension var naturligvis at styrke Hadstens vinderchancer.

Det lykkedes dog ikke for Hadsten at vinde – selv om det i perioder langt fra var Skanderborgs aften. Bagud 0-3 efter otte minutter måtte Skanderborgtræner Mikkel Voigt tage en timeout for lige at få gang i sit hold.

Det lykkedes at køre en skanderborgsejr i hus, selv om det blev med en noget haltende indsats i angrebet.1. div. damer vs. Hadsten ude 21/2-16

Med sejren ligger Skanderborg stadig i toppen af 1. division, lige efter Ajax, som holdet tabte til tidligere på sæsonen. De to hold har samme antal point, 34, og Skanderborg har en bedre målscore. Faktisk er Skanderborg det hold i 1. division, som har lukket færrest mål ind. Helt konkret 402 – mens Ajax har lukket 421 ind.

Netop godt forsvarsspil og en storspillende Monika Kongsgaard i målet var fundamentet for sejren i Hadsten.Monica Kongsgaard 1.div. damer 15/16

Det var en god forsvarskamp, og Monika stod rigtig godt, men vores angrebsspil var ringe. Vi havde for dårlige afslutninger og lavede for mange fejl, og det straffede Hadsten prompte med deres effektive kontra. Det er de gode til, siger Skanderborgtræner Mikkel Voigt.

Dermed tippede kampen i perioder over, så den blev spillet på Hadstens præmisser, men i og med, at Skanderborg i starten af 2. halvleg havde slået et godt hul på fem mål ned til Hadsten, 11-16, forblev føringen i Skanderborgs hænder. Hadsten kom dog så tæt på som 16-17.

Nu skal vi hjem og arbejde på at få højnet niveauet i forhold til vores angrebsspil og afslutninger og som altid forberede os grundigt på næste modstander, tilføjer træneren.1.div.damer vs. Hadsten ude 21/2-16

Næste modstander er dog ikke et hvilket som helst hold men rækkens tophold, Ajax, der kommer på besøg i Cigaræsken på lørdag 27. februar kl. 14. Her er er er lagt op til intens fight om førstepladsen, som betyder en direkte oprykning til ligaen. Anden og tredjepladsen udløser kvalifikationskampe mod de to nedrykningstruede hold fra ligaen.

Alt i alt kan Skanderborgholdet se frem til en spændende håndboldmåned med endnu seks kampe tilbage i denne sæson.

Målscorere for Skanderborg:

Amalie Grøn 7, Nicoline Berthelsen 3, Laura Damgaard 3, Janne Brøndum 3, Othilia Christensen 2, Kristina Jørgensen 1, Cecilie Vester 1, Nicoline Olsen 1.

Website Security Test