Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg-GOG

Webredaktør, udgivet d. 9. februar, 2016

Skanderborg Håndbold – GOG 26-28 (11-16)

Rustfjerner

Fjerner rusten og giver en ren overflade klar til grunding. Påføres det rustangrebne område med pensel. Lad stoffet blive siddende ca. 45 minutter. Tør derpå rusten af med en ren og tør bomuldsklud.

rustfjernerDenne brugsanvisning er det perfekte billede af den første kamp for The Green Gunmen efter mere end 6 ugers EM pause. De første 45 minutter af kampen lignede de irgrønne Skanderborg spillere ikke nogen der ville gå igennem ild og vand, for at kæmpe for drømme målet om slutspillet. En ting var at spillet var rustent, men der manglede i den grad ild i øjnene og vildskab hos vort hold, der ikke fik et ben til jorden før pausen. Trods gæsternes hårde program med 2 kampe i weekendens Final 4, var det GOG der styrede alle løjerne på banen, og vi blev løbet over ende i store dele af 1. halvleg. Bagud 8-4 efter 11 minutter forlangte en mildest talt rasende cheftræner sin første timeout, men det hjalp ikke meget. Efter 20 minutter fik vi lidt momentum for første gang i kampen, og havde chancen for at komme tilbage i opgøret. Men samtidigt indtraf en hel række håbløse afslutninger fra selv meget frie chancer, og efter kun 26 minutter havde Krickau fået nok og den anden timeout blev lagt. Vi måtte gå til pausen bagud med 16-11 og det var der bestemt ikke noget at sige til.

Man kunne vel næsten forvente et forandret Skanderborg hold efter pausen, og de kom da også fornuftigt ud til 2. omgang. Vi fik reduceret til 13-17 efter 32 minutter, men 4 kæmpe fejl i træk gjorde at vi ikke fik indhentet yderligere, og i stedet trak GOG yderligere fra hjemmeholdet. Bagud 15-23 efter 45 minutter trak en rødglødende sheriff så den sidste timeout, og endeligt skete der noget. 6 mål i træk fra hjemmeholdet bragte stillingen på 21-23 med 13 minutter tilbage af kampen, og var spillerne vågnet op, så skal man da lige love for at tilskuerne også gjorde det. En flad og opgivende stemning blev på et splitsekund ændret til den velkendte cigar stemning, og pludseligt var kampen helt åben igen. Håndbold når det er bedst, og værst…..

Kampen fortsatte de efterfølgende minutter med at ligge med 2 til 3 måls forskel, og de gule gæster lignede et hold i store problemer. Trætheden meldte sig og det var med det yderste af neglede fynboerne fastholdt forspringet kampen ud. Med 5 minutter tilbage havde Skanderborg chancen i overtal ved stillingen 24-26, men her slap vort momentum endegyldigt op og via 3 meget store fejl kunne GOG slå det sidste søm i Skanderborg kisten for denne gang. Kampen endte med et 26-28 nederlag og betød en stor ridse i forhåbningerne om at hente Sønderjyske på 8. pladsen. Intet er naturligvis afgjort på nuværende tidspunkt, men det gør ikke arbejdet nemmere de kommende 7 kampe.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Tim Sørensen 7, Morten Kirk Olesen 5, Rasmus Kaagaard 3, Mikkel Kaagaard 3, Besard Hakaj 2, Jonas Langerhuus 2, Martin Mauer Larsen 2, Kasper Foder Nielsen 2.

Målscorer GOG:

Henrik Jakobsen 10, Kenneth Dahl Jørgensen 7, Andreas Holst 4, Mark Strandgaard 3, Minik Høegh 2, Jon Andersen 1, Aku Kreutzmann 1.

Website Security Test