Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Nordsjælland – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 26. februar, 2016

Lørdag eftermiddag kl. 17.10 direkte på TV2 som supermatchen. Nordsjælland mod Skanderborg Håndbold. Det bliver vel ikke en meget bedre lørdag, når man ovenikøbet kan nå i Cigaræsken og se live topopgøret i 1. divisions damer mellem Skanderborg og Ajax kl. 14.00.

Damernes kamp har sit eget liv og enorme betydning, men betydningen er ikke mindre i Nordsjælland. Vi har 4 point op til Sønderjyske på 8 pladsen, og en kamp mindre end sønderjyderne, og samtidigt samme 4 point ned til de gyselige kvalifikationskampe. Også her har vi en kamp færre end HC Midtjylland på den aktuelle 12. plads.

Selvom vikaren på Horsens Folkeblad mener vi skal kigge nedad, og indad – så gør vi bare det modsatte alligevel – vi går i benhård gunfight for at indhente 2 point yderligere på Sønderjyske, og så må det briste eller bære. Lykkedes det ikke, så bliver sigtekornet nok også sænket en smule mod de nederste pladser i ligaen.

Hør Nicolej Krickaus oplæg – dagen før VILD GRØN GUNFIGHT

Website Security Test